Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Wederom zal een short uitgebouwd worden tot een lange film. In dit geval betreft het Realm, een film die gaat over een oudere tiener die de kracht heeft om de ziel te betreden van een bezeten iemand om een fysieke strijd aan te gaan met de innerlijke demoon. Scot Speer zal ook voor de lange versie de regie op zich nemen terwijl Rebecca Sonnenshine het scenario zal schrijven in opdracht van productiemaatschappij Relativity Media.

* Zoals jullie inmiddels wel weten keert The X-Files terug met 6 nieuwe afleveringen in 2016 en in een recente interview heeft David Duchovny laten weten dat ook Mitch Pileggi (Walter Skinner) en William B. Davis (Cigarette Smoking Man) terugkeren. De geruchten worden overigens steeds sterker dat ook Robert Patrick (John Dogget) en Annabeth Gish (Monica Reyes) terugkeren, maar dat is nog door niemand bevestigd. Dat CSM terugkeert is eigenlijk wel een verrassing aangezien het er op leek dat hij in de laatste aflevering definitief aan zijn einde kwam door een raketexplosie. Echter heeft bedenker Chris Carter aangegeven dat niemand ooit echt dood gaat in The X-Files

* De cast van tv-serie Preacher begint vorm te krijgen. Hoewel er nog niemand is vastgelegd voor de titelrol (Dominic Cooper schijnt in gesprek te zijn) kunnen we wel melden dat Ruth Negga, Ian Colletti en Joseph Gilgun zijn gecontracteerd. Zij spelen respectievelijk de rollen van Tulip, Arseface en Cassidy. De serie is gebaseerd op de comic over Jesse Custer, een priester die samensmelt met een wezen dat uit de hemel gevlucht is. Samen met zijn ex-vriendin Tulip en de Ierse vampier Cassidy gaan ze op reis om God te vinden…letterlijk. Ze willen hem verantwoordelijk houden voor zijn daden.

* Kiss-gitarist Gene Simmons heeft samen met WWE Studos de handen ineen geslagen en hebben Erebus Pictures opgericht. Erebus Pictures is een productiemaatschappij/label dat zich bezig zal houden met genrefilms, in eerste instantie is een deal afgesloten voor 3 films. De eerste film is Temple en daarin volgen we een groep goed getrainde manschappen die vast komen te zitten in een afgelegen militair complex als daar de kunstmatige intelligentie uitvalt. Op den duur ervaart het team vreemde en gruwelijke dingen. Het is de bedoeling dat de film komende zomer wordt geschoten door een regisseur die binnenkort bekend wordt gemaakt.

* The Big Bang Theory ster Johnny Galecki heeft een rol te pakken in Rings, het nieuwste deel uit de The Ring-Franchise. Galecki speelt een professor die als een mentor waakt over de personages van Alex Roe en Matilda Lutz. Verder is ook bekend geworden dat het personage Aiden Keller (de zoon van Naomi Watts personage in de eerste twee delen) zal terugkeren. Hij hij weer wordt gespeeld door acteur David Dorfman is onbekend. De film, geregisseerd door F. Javier Gutierrez, speelt zich 13 jaar af na de gebeurtenissen uit de vorige films.

* Craig Titley, producent van Agents of S.H.I.E.L.D. heeft plannen om ook de comic Hoax Hunters naar televisie te brengen. In de strip volgen we het team van ‘Hoax Hunters’, een tv-serie die probeert te bewijzen dat alle verhalen over monsters, buitenaardse wezens en andere wezens onzin zijn. In werkelijkheid probeert het team juist de waarheid (deze wezens bestaan daadwerkelijk) te verbergen om de rest van de mensheid niet bang te maken.Titley wil zo dicht mogelijk bij de bron blijven en dat gaat hij samen met Don Murphy (producent Transformers) proberen.

* De nieuwe film van Henry Joost en Ariel Schuman (Paranormal Activity 3) stond eerst bekend als Nerve, maar zal nu als Presto uitgebracht worden. Het scenario is geschreven door Jessica Sharzer (American Horror Story) en gaat over een high school muurbloem die mee doet aan een online versie van “Truth or Dare” om haar horizon te verbreden. De kijkers kunnen stemmen en commentaar leveren en naarmate ze een sensatie wordt en verder komt verandert het spel. Als snel bevindt de muurbloem zich in een gevaarlijke en dodelijke situatie.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter