Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Enkele jaren geleden was er Duistere Openbaringen, een jaarlijks terugkerend filmfestival waarin genrefilms uit de lage landen centraal stonden. De focus lag voornamelijk op korte films, maar ook in eigen beheer gemaakte speelfilms vonden bij D.O. hun weg naar het witte doek. Na wegvallen van subsidies zag oprichter Emiel Labree zich echter genoodzaakt om de stekker uit het festival te trekken.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu heeft Labree toch weer drie titels bij elkaar gezocht die op 4 september vertoond zullen worden in de Cacaofabriek in Helmond.

Doorbijten (Iman de Vries): een coming-of-age zombiefilm waarin een broer en zus proberen te overleven nadat een virus een groot gedeelte van de mensheid heeft uitgeroeid.

Broker (David-Jan Bronsgeest): Een afstudeerfilm over illegale orgaanhandel met Yorrick van Wageningen waarin een orgaanhandelaar oog in oog komt te staan met een van zijn slachtoffers.

Beste Vrienden (Ruwan Heggelman): een ‘epische zombie-buddy-comedy’ waarin twee vrienden met een fikse kater op het werk verschijnen…

Deze avond begint om 21:15 en de kosten bedragen slechts € 4,00 p.p.

Adres:
De Cacaofabriek
Cacaokade 1 (GPS Engelseweg), Helmond

(Foto is uit ‘Broker’)

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter