Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In Trailermania wil ik jullie trailers voorschotelen van films die naar alle waarschijnlijkheid de bioscoop niet gaan halen, maar dus rechtsstreeks op disc of VOD uitkomen. Of zelfs geen officiele Nederlandse release krijgen…

* Voor de crime thriller/bovennatuurlijke horror/actie film Convergence is een trailer opgedoken. In de film volgen we detective Ben Walls die achter een terroristische bommenlegger aanzit. Als hij na een explosie ongewond wakker wordt in een ziekenhuis moet zijn van zijn chef en enkele patienten en medewerkers in het verder lege ziekenhuis blijven. Al snel wordt hij achtervolgd door iemand, misschien wel de bommelegger. En begint hij vreemde verschijningen te zien… Clayne Crafword, Ethan Embry, Chelsea Bruland en Laura Cayouette spelen de hoofdrollen in deze film van regisseur Drew Hall.

* Een groep horroriconen komt in de film Smothered zelf in de problemen. De cast bestaat uit o.a. Kane Hodder (Friday The 13th part VII), Don Shanks (Halloween 5), R.A. Mihailoff (Texas Chainsaw Massacre III), Bill Moseley (The Devil’s Rejects), Michael Berryman (The Hills Have Eyes), en Brea Grant (Dexter, Halloween II). De film krijgt een release in een handje vol Amerikaanse steden en zal daar diezelfde dag op disc verschijnen.

* De tweelingbroers Aaron en Austin Keeling maken hun speelfilmdebuut als regisseurs met de film The House On Pine Street. In de film verhuizen de 7 maanden zwangere Jennifer en haar man Luke terug naar Kansas na een moeilijke periode in hun leven. Echter begint Jennifer aan haar verstand te twijfelen als ze probeetr uit te zoeken waardoor er vreemde dingen in hun nieuwe huis gebeuren. De hoofdrollen zijn voor Emily Goss en Taylor Bottles.

* Opslagplaatsen kunnen behoorlijk creepy zijn, en als er ook nog een maniak rondloopt al helemaal. Dat is het geval in The Hoarder met o.a. Mischa Barton en Robert Knepper:

* De Turkse horrorfilm Baskin kende een succesvolle wereldpremiere tijdens het recente Toranoto International Film Festival en is geregisseerd door Can Evrenol. Navraag bij hem leerde ons dat er helaas nog geen Nederlandse distributeur is, maar voro de Amerikaanse markt is er wel een trailer:

Laat in de comments maar weten wat jullie van dit item vinden! Moet het terugkomen of boeit het jullie niet zo?

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter