Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Ook acteur Courtney B. Vance is vastgelegd voor een nog onbekende rol in The Mummy. Hij zal voegen bij o.a. Tom Cruise, Annabelle Wallis (zie foto), Jake Johnson en Sofia Boutella die het titelpersonage speelt. The Mummy, geregisseerd door Alex Kurtzman, verschijnt 8 juni 2017 in de Nederlandse bioscopen.

* De hoofdrollen in de film Lasso zijn voor Lindsey Morgan (The 100) en Andrew Jacobs (Paranormal Activity: The Marked Ones). Ze spelen personages die helpen in een bejaardenhuis. Echter worden zij en de ouderen het doelwit van psychopatische bloeddorstige cowboys van een rodeoshow. Evan Cecil regisseert een script van Roberto Marinas.

* Het tweede seizoen van Fear The Walking Dead is pas twee afleveringen oud, maar nu al is een derde seizoen aangekondigd.

* Blumhouse Productions gaat een horrorfilm getiteld Devil’s Night maken. In Amerika wordt de nacht voor Halloween zo genoemd en haalt de jeugd allerlei kattekwaad uit. Het scenario is geschreven door Sean Tretta die eerder verantwordelijk was voor als schrijver en regisseur. Ryan Turek zal names Blumhouse de productie overzien. Turek is een voormalig redacteur van websites zoals o.a. Creature-Corner en Shock Till You Drop en hij schreef artikelen voor o.a. de magzines Rue Morgue en Fangoria.

* Shane West (Salem) zal te zien zijn in de seriemoordenaar thriller Z van regisseur Jonahan Wright. Hij krijgt gezelschap van Leslie Bibb. Samen spelen zij een jong paar dat een videoband vindt waarop een seriemoordenaar te zien is tijdens een van zijn moorden. Het paar probeert zelf de moordenaar te vangen om zo de beloning op te strijken. Echter draait de seriemoordenaar de rollen om en moet het paar vrezen voor hun leven. De opnames beginnen komende mei in de Canadese staat Ottowa.

* Darkness Rising wordt het speelfilmdebuut van regisseur Austin Reading (Death Valley). In de film ontdekt Madison Shaw dat het huis uit haar jeugd wordt afgebroken. Ze heeft nog één laatste kans om de demonen te confronteren die haar familie hebben weggejaagd. Samen met haar verloofde en nichtje besluit ze haar nachtmerries her te beleven, maar al snel blijken de drie gevangen in het huis… Het scenario is geschreven door Vik Weet (Devil’s Pass). Voor de hoofdrollen heeft men Katrina Law (Spartacus), Bryce Johnson (Willow Creek), Tara Holt (Californication) en zelfs Ted Raimi (Xena) weten te strikken.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter