Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Oostenrijkse actrice Sybil Danning start haar Europese Tour op het Stripfestival in Breda. Daar zal zij haar nieuwe comic introduceren en signeren voor alle liefhebbers.

Sybil werd bekend met internationale B-films. Een genre voor de ware Cult liefhebber. Ze presenteert in Breda haar nieuwe comic die ze bedacht en geschreven heeft. Sybil Danning werd vooral bekend door haar rollen in The Howling II, Battle Beyond the Stars, Hercules, Grindhouse, Halloween ( Rob Zombie ) en L.A. Bounty.

In deze laatste film speelde ze de hoofdrol en kroop ze in de huid van de Bounty Hunter genaamd “Ruger”! Hier is tevens haar comic op gebaseerd. Naast deze 3-delige Limited serie, waarvan het eerste deel gepresenteerd wordt op het Stripfestival in Breda, wordt er momenteel ook hard gewerkt aan een nieuwe film, een game en haar eerste Action-Figure. Ontmoet Sybil Danning persoonlijk op 15 en 16 oktober in Breda. Een unieke gelegenheid op dit oer Nederlandse stripfestival.

Daarnaast zal Sybil op 18 oktober in Amsterdam te zien zijn bij Comic Imports Amsterdam. Kun je niet naar Breda of Amsterdam komen? Kom dan naar Arnhem op 29 oktober a.s. voor de speciale film avond in het Rembrandt Theater. Voor een zeer scherpe prijs staat je een hele leuke avond te wachten met een leuke extra.

Een mooie kans voor zowel comic liefhebbers als cult film fans om een geweldige actrice te ontmoeten. Een kans die je niet vaak meer krijgt.

Meer informatie over haar Europese tour vind je op www.sybildanning.net/tour

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter