Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Aanstaande donderdag is het zover. Vanaf dan draait de nieuwe horrorsensatie, The Cabin in the Woods, in bijna 50 theaters door heel het land! Speciaal voor de release van de nu al meest besproken horrorfilm van het jaar is er een 90s spot gemaakt met opnamen van de allereerste screening van deze film. Een exclusieve sneak preview van de filmbeleving bij deze horrorfilm. De spot zal niet uitgezonden worden op tv en is uitsluitend gemaakt voor online gebruik.

TCITW oogste tot nu toe uitsluitend 4 en 5 sterren recensies hier in Nederland.. O.a. Spits en Filmkrant gaven de film de maximale score van 5 sterren. Veronica Magazine en Nu.nl beoordeelden deze met 4 sterren…wij gaven hem een 9/10 (vergelijkbaar met 4,5 sterren).

Over de auteur

avatar

één antwoord

  1. avatar
    daniel

    wanneer je de trailer ziet, dan denk je : ‘ik moet deze film absoluut zien’. Het eerste deel van de film is inderdaad mysterieus en spannend maar dan ontaard de film naar mijn mening te veel in een science fiction scenario dat veel weg heeft van een videogame. Voor mij voldoet de film niet aan de verwachtingen die je krijgt als je de trailer bekijkt

Laat een antwoord achter