Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zijn jullie klaar voor “groovy” nieuws? De Amerikaanse zender Starz heeft namelijk het groene licht gegeven aan Ash Vs. Evil Dead, een tv-serie geaseerd op de bekende Evil Dead films!

De pilot zal worden geregisseerd door niemand minder dan Sam Raimi zelf, die samen met zijn broer Ivan ook verantwoordleijk is voor het schrijfwerk. Ook Bruce Campbell keert terug in de hoofdrol van Ash, die de laatste dertig jaar weg is gelopen voor zijn verantwoordelijkheden en de verschrikkelijkheden die hij meemaakte in dat hutje in het bos. Maar als een “Deadite” plaag de mensheid dreigt uit te roeien ziet Ash zich geconfronteert met demonen…zowel figuurlijk als letterlijk. Het lot heeft blijkbaar geen plannen om onze held los te laten van zijn kwaadaardige greep.

Volgens geruchten bestaat de serie uit 10 afleveringen van een half uur en zullen we bekende elementen zoals de kettingzaag en de “boomstick” terugzien.

Sam Raimi zal naast zijn regisseurs- en schrijfwerk ook als Executive producer aan de serie verbonden zijn, samen met zijn zakelijke partner Robert Tapert terwijl Aaron Lam (Spartacus) als producer op de aftiteling zal staan.

Zover wij weten is er helaas nog geen Nederladse zender die interesse heeft getoond…

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

één antwoord

Laat een antwoord achter