Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Het blad Variety weet te melden dat Gemma Arterton (zie foto, Clash Of The Titans) is gecast als Gretel (Grietje) in Hansel & Gretel: Witch Hunters. Ze zal naast Jeremy Renner te zien zijn die haar filmbroer speelt. In de film zien we hoe de volwassen Hans en Grietje hun beroep hebben gemaakt van het opsporen en vernietigen van heksen. De opnames zullen ca. 8 weken duren en beginnen ergens dit jaar. De regie is in handen van Tommy Wirkola, de regisseur van Dead Snow.

– Hoewel het het idee om een film te maken over een Ouija bord de meeste mensen mensen laat denken aan een volbloed horrorfilm is dat met Ouija schijnbaar niet het geval. Het wordt volgens geruchten een familievriendelijke avonturenfilm die geschreven is door Edward Kitsis en Adam Horowitz (Lost). De grootste kanshebber om plaats te nemen op de regisseursstoel is McG (Terminator Salvation) waarvan wordt verwacht dat hij binnenkort zijn handtekening zal zetten.

De nieuwe (Amerikaanse) Godzilla heeft een regisseur! Het is Gareth Edwards. Wie? Gareth Edwards, de regisseur van de onafhankelijk gemaakte film Monsters die later dit jaar in Nederland te zien zal zijn. Monsters kreeg veel goede kritieken en was voor de hoge heren van Legendary Pictures de reden om Edwards vast te leggen voor Godzilla.

– We kunnen melden dat Kinderen Van Het Veen geen deel meer uitmaakt van het House Of Netherhorror project van producenten Jan Doense en Herman Slagter. Hierdoor is ook regisseur Richard Raaphorst geen onderdeel meer van het geheel. Hij zal vervangen worden door Mark Weistra (Taxandria) die de film In Het Duister zal regisseren. Momenteel is men voor het totale project (4 speelfilms) op zoek naar financiering. Men hoopt toch dit jaar met de opnames van een van de films te kunnen beginnen.

– Er komt een Chinese 3D film over een wezen dat leeft in de Shennongjia Forrest District. De precieze synopsis is onbekend, maar de film is gebaseerd op vele “waarnemingen“ over de Yeren, een Big Foot-achtig wezen (ruim 2 meter lang en volledig behaard) dat de bossen onveilg zou maken. De film met de titel Primary Zone heeft een budget van 15 miljoen dollar. Een startdatum is niet bekend.

– Nog meer Aziatische monsters in de Koreaanse film Sector 7. De film gaat over olieboorplatfom dat wordt geterrorriseerd door een wezen uit de diepe ocean. De film zal in de zomer van 2011 in 3D verschijnen in Korea, en er zijn gesprekken met o.a. Franse en Thaise distributeurs. Over Nederlandse interesse is nog niets bekend. De film is geregisseerd door Kim Ji-hoon.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter