Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Germany After Dark Horror Festival

Van 31 October t/m 8 november 2013 vindt de eerste editie plaats van het (internationale) Germany After Dark Horror Festival in de Duitse plaat Gronau (net over de grens bij Enschede).

Het team achter Germany After Dark Horror Festival bestaat uit Duitsers, Nederlanders en Engelsen en heeft ruime ervaring met evenmanagement. Men heeft daarom meteen grote ambities met het festival. Het wordt het grootste van Duitsland met de bedoeling om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken, en misschien in de toekomst zelfs uitbreiding naar andere locaties (en zelfs landen). En er wordt geen speciale jury in het leven geroepen, de bezoekers vormen namelijk de jury voor het festival. Zij kiezen dus de beste film, acteur, actrice, regisseur enz….

Ook is het de bedoeling dat er regisseurs en acteurs aanwezig zullen zijn en men kijkt ook naar een muziekale omlijsting aan gezien de locatie (bioscoop Cinetech) daar uitermate geschikt voor is met een grote foyer/hal in het midden van de 10 filmzalen die het complex rijk is. Ook zullen er speciale VIP’s zijn, bevestigd zijn in iedergeval de heren van de Predator Clan Germany (Cosplay). Het merendeel van de films zal Engels gesproken zijn, een enkeling in Duits. Mocht zich een anderstalige film aanmelden zal die ondertiteld moeten zijn…Dit maakt het festival natuurlijk ook interessant voor Nederlandse bezoekers.

Ben je zelf een filmmaker? En heb je een Duits- of Engelstalige genrefilm gemaakt of is hij Engels ondertiteld? Dan kun je je nog steeds inschrijven! Meer info is te vinden via:
http://germanyafterdark.com/index.php/submissions-en/submission-options

Natuurlijk zullen we je op de hoogte houden over titels en gasten die op het Germany After Dark Horror Festival te zien zullen zijn, maar als je nu al meer wilt weten kun je terecht op de website: http://germanyafterdark.com

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter