Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ook dit jaar heeft Mr. Horror Jan Doense weer een programma samengesteld voor een nacht lang griezelen tijdens de Halloween Horror Show. In de nacht van 31 oktober op 1 november worden weer de gruwelijkste nieuwe horrofilms gedraaid, in ruim 30 bioscopen in het hele land.

De opener is de erg toepasselijke “anthology”film Tales Of Halloween. De fim bestaat uit korte verhalen die gergisseerd zijn door name zoals .

Daarna is het de tijd voor The Hallow, een film die wordt omschreven als old school horror met praktische sfx en monsters.

De derde films is de horrorcomedy Scouts Guide To The Zombie Apocalypse die werd geregisseerd door Christopher Landon, de schrijver van o.a. vier Paranormal Activity films en Disturbia.

Als laatste staat Cherry Tree op het programma, een heksenfilm die werd gecoproduceerd door House Of Netherhorror, waar Doense zelf mede-eigenaar van is.

De Halloween Horror Show vind natuurlijkplaats in Pathé Tuschinksi in Amsterdam, maar ook in o.a. de volgende steden: Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Vlaardingen, Deventer, Hilversum, Den Bosch, Apeldoorn en Hoogeveen. Nieuwe steden zullen nog worden toegevoegd.

Voor meer info, check: www.horrorshow.nl

Dit jaar heeft men zelfs een trailer voor de HHS:

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter