Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In het weekend van 28 oktober a.s. is het weer tijd voor de Halloween Horror Show, de door Jan Doense samengestelde griezelmarathon. Welke bioscopen hieraan mee gaan doen en welke nacht zal binnenkort bekend worden gemaakt. Het programma:

The Autopsy Of Jane Doe, een awards winnende (o.a. Sitges, Austin Fantasic Fest en Monster Fest) horror thriller met o.a Brian Cox en Emile Hersh. In de film zien we een vader en zoon die beiden werken als lijkschouwer en ’s nachts een autopsie verrichten op een onbekende vrouw.
Jigsaw: 10 jaar na de beruchte Jigsaw moorden lijkt het erop dat John Kramer toch nog leeft…of is er nieuwe copycat bezig? Deze keer nemen de Spierig Brothers (Undead, Daybreakers) de regie voor hun rekening.
Don’t Hang Up: Iemand voor de gek houden en live uitzenden via Social Media blijkt fout uit te pakken voor een stel vrienden als ze de foute persoon proberen te “pranken”…Geregisseerd door twee visual effects specialisten van o.a. Avatar en Doctor Strange.
It Stains The Sand Red: Een vrouw probeert in een woestijn een schuifelende zombie voor te blijven… met flink doorstappen moet dat lukken toch? Maar die zombie wordt niet moe en hoeft niet te slapen…Winnaar van het Midnight X-Treme programma van Sitges.

We laten het jullie weten wanneer de kaartverkoop begint!

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter