Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Op 2 & 3 juni zal dit jaar in de Gelredome in Arnhem het evenement <b>HEROESDOME</B> plaatsvinden. In de Heroesdome schenkt men aandacht aan helden en heldinnen uit de fictieve wereld én uit de realiteit. Heroesdome is daarom ook het eerste HERO-CULTURE EVENT met meer verscheidenheid dan welk ander evenement dan ook.

Tijdens de Heroesdome wordt aandacht geschonken aan een groot, werelds aanbod; maak kennis met helden uit andere landen. Niet enkel de alledaagse superhelden op een groot scherm, maar helden die wat bijzonders hebben gedaan in het échte leven en hun verhaal komen vertellen. Helden die we soms niet eens meer zien staan omdat het zo vanzelfsprekend lijkt te zijn geworden. Een brandweerman, soldaat of documentaire-maker… échte helden die hun levens hebben gewaagd voor andere mensen.

Helden die jouw boek, film of comic ook met een verhaal hebben geïnspireerd. Kom eens luisteren naar de verhalen van de helden die zoveel meer betekenen dan soms wordt erkend.

Naast de professionele Cosplayers (o.a. Team Paraluna, Beau Peep), diverse tekenaars (o.a. Adam Brown, Romano Molenaar), muzikanten (John Harris, SIB) en de Brandweer zullen ook mensen van Pro-Wrestling Showdown aanwezig zijn en kun je op zondag zelfs deelnemen aan een kickbox/MMA workshop. Ook zal er een heuse Elvis Presley Expositie zijn met o.a. podiumpakken van de muzikant, gitaren, gesigneerde contracten, Las Vegas concertitems, het karatepak van Elvis en nog veel meer!

Maar voor ons horrorliefhebbers is de Dark Zone van de Heroesdome interessanter. De Dark Zone zal één van de voornaamste delen van Heroesdome worden en zal het gebied zijn waar je je horror-groove kan voelen! Het wordt gevuld met griezelige gasten, kwaadaardig koopwaar, enerverende evenementen en mede-fans van het horror-genre! De Dark Zone powered is door ‘Dark Zone Studios‘, een consortium dat jarenlang in de internationale horrorconventiescène heeft gewerkt en die gasten op diverse shows (UK, DE en USA) heeft gepresenteerd.

Enkele aangekondigde acteurs zijn o.a. Lew Temple (The Walking Dead, The Devil’s Rejects)), Tyler Mane (Rob Zombies Halloween films, X-Men), Jennifer Rubin (Nightmare On Elm Street 3, Screamers) en Sarah Giercksky (Wounded). Daarnaast zullen ook de zweedse regisseur/producent Jonas Wolcher (Cannibal Fog) en de Belgische tekenaar Patrick Cornelis (Virus: primaire infection) hun opwachting maken! Uiteraard is er de mogelijkheid om met hen op de foto te gaan of om een handtekening te vragen. De prijzen worden later bekend gemaakt.

Ook kan het zijn dat je een van de zombies of een van de andere leden van The Dutching Dead tegenkom.

Merchandise- en filmliefhebbers kunnen vast en zeker iets van hun gading vinden bij de vele handelaren/exposanten zoals B-Movie, Dino Publishing, Zeno Pictures, Shock Films.

We hebben van de organisatie vernomen dat er op korte termijn nog enkele gasten uit de V.S. bekend gemaakt zullen worden…

Meer informatie over het programma en tickets is terug te vinden op de website: www.heroesdome.com

Over de auteur

Profielfoto van Michael C.

Woont in: Nederland Leeftijd: 16+ Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter