Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Er waren de afgelopen weken enkele geruchten rondom het House Of Netherhorror project. Daarom is er een nu officiele verklaring:

“KINDEREN VAN HET VEEN maakt niet langer deel uit van de eerste slate van House of Netherhorror. Dit is in goed overleg tussen regisseur Richard Raaphorst en scenarioschrijfster Minja Hagen enerzijds en producenten Jan Doense en Herman Slagter anderzijds besloten. De voornaamste reden voor deze beslissing is een door beide partijen erkend gebrek aan goede onderlinge chemie. KINDEREN VAN HET VEEN wordt binnen House of Netherhorror vervangen door IN HET DUISTER van Mark Weistra (TAXANDRIA). Onderzocht wordt of KINDEREN VAN HET VEEN kan worden ondergebracht bij een andere producent.“

Jan Doense heeft verder laten weten dat men bezig is met het opstarten van de financiering van het project en dat de schrijvers deze maand een workshop bij het Binger Filmlab hebben o.l.v Dennis Paoli, de schrijver van o.a. Re-Animator en Dagon.

Zoals jullie weten is Richard Raaphorst ook bezig met Army Of Frankenstein/Frankenstein’s Army en navraag leert ons dat half januari een beslissing wordt genomen wat betreft deze film. Ook is er drie weken geleden een tweede trailer gemaakt die bedoeld is voor de geldschieters. Meer wilde hij op dit moment niet kwijt.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter