Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 03-06-08

– Ook de cast van Cirque Du Freak begint aardig te groeien. Naast Josh Hutcherson, Salma Hayek en John C. Reily zullen Willem Dafoe, Ken Wantabe, Patrick Fugit, Orlando Jones en Ray Stevenson een rol in de film hebben. Het verhaal gaat over een circus vol met vampieren en andere ”freaks”. De regie is in handen van Paul Weitz.

– De psychologische thriller The Fury (geen remake!) gaat over een groepje jongeren die onderdak zoeken in een verlaten slachthuis. Echter worden ze daar al snel belaagd door een kwaadaardige klopgeest. Erica Leerhsen (Texas Chainsaw Massacre) en de relatief onbekende Patrick Nuo zijn als eerste gecast in de film die door debutant James Colmer wordt geregisseerd.

– Het lijkt erop dat er een remake in de maak is van Ed Wood’s cultklassieker Plan 9 From Outer Space. Deze nieuwe film zal simpelweg Plan 9 komen te heten. Regisseur John Johnson wil er een serieuze horror/sf film van maken, zoals het origineel eigenlijk bedoeld was. De bedoeling is dat Plan 9 op 09-09-09 uitkomt.

– Schrijver Steve Niles (o.a. de comic 30 Days Of Night) heeft de filmrechten van zijn grafische roman Wake The Dead verkocht. Als regisseur is Jay Russel aangenomen terwijl James Hart (Bram Stoker’s Dracula) het script voor zijn rekening neemt. Weta Workshop, van eigenaar Peter Jackson, zal de speciale effecten voor zijn rekening nemen. Wake The Dead is een soort moderne variant op het Frankenstein-verhaal.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter