Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 04-11-08

– Tijdens de ‘Halloween: 30 Years Of Terror’-conventie liet producer Malek Akkad weten dat men nog steeds in gesprek is met een regisseur of regisseurs voor Halloween 2 en dat men in januari hoopt met de pre-productie te beginnen zodat men in maart kan gaan opnemen. Dit rechtstreeks vervolg op de remake komt volgens Akkad in de bioscoop terecht.

– Tijdens dezelfde conventie liet men weten dat Anchor Bay in gesprek is met Buena Vista Hme Entertainment voor een officiele dvd-release van Halloween: The Curse Of Michael Myers – The Producers Cut. Deze versie bevat veel andere scenes en een compleet ander einde. Nu maar hopen dat de gesprekken tot een goed einde wordt gebracht.

– Het is bekend geworden dat John Stockwell (Turistas) de regie gaat voeren over Lobo, een film over een groep weerwolven in het Amazone-gebied in Brazilië.

– Naast de eerder aangekondigde Melissa George (The Amityville Horror) zal ook Holly Marie Combs (Charmed) te zien zijn in Triangle, de nieuwste film van Christopher Smith (Severance). Zoals de titel doet vermoeden heeft het verhaal te maken et de Bermuda-driehoek…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter