Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 13-10-08

– Regisseur Michael Dougherty (van het nog steeds niet verschenen Trick ‘R Treat) is bezig met een weerwolvenserie voor Fox en Warner Bros. TV. De serie heeft de voorlopige titel Bitches en gaat over het leven van vier vrouwen in New York die daar ook mannen verleiden…en ze vervolgens opeten! Wanneer de serie (in Amerika) op de buis verschijnt is nog niet bekend.

– Nadat de film eerst was ondergebracht bij o.a. Rogue Pictures en Paramount heeft nu Overture Films de productie overgenomen van The Crazies, een remake van de gelijknamige film uit 1973 van George A. Romero. De film gaat over een klein stadje dat wordt overvallen door een virus waardoor mensen doordraaien en voor dood en verderf zorgen. De regie is in handen van Breck Eisner (Sahara) die in het voorjaar wilt beginnen met de opnames.

– Het trio Dominic Monaghan (LOTR), Freddy Rodriguez en Barthelemy Grossman zal te zien zijn in de horror-thriller Fortuna. De film speelt zich af in 2100 waarin de meeste mensen in armoede leven. Een handjevol is echter stinkend rijk en besluit een spel een te organiseren waarbij iemand een flinke smak geld kan verdienen. Echter komt het spel met een dodelijk prijskaartje. De film wordt geregisseerd door Grossman.

– Universal Pictures heeft Juan Antonio Bayona (regisseur van het sfeervolle spookverhaal The Orphanage a.k.a.El Orfanato) aangenomen als regisseur van Hater, de verfilming van het boek van David Moody over een plotselinge uitbraak van gekte waardoor mensen elkaar aanvallen. De film wordt geproduceerd door Guillermo del Toro.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter