Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 13

– Er is door Mick Garris, de grote man achter de ”Masters Of Horror”-serie, bekend gemaakt dat er een derde reeks van de korte horrorfilmpjes zal komen. Welke regisseurs hieraan mee gaan werken is nog onduidelijk.

– De Zweedse zombiefilm ”Paradise Lost” krijgt een Amerikaanse remake via Maverick Red, de genre-tak van Maverick Pictures. Momenteel zoekt men naar een geschikte lokatie in de staat South Carolina.

– De Latina-schoonheid Eva Mendes heeft de hoodrol te pakken in de horror-thriller ”Curve”. De film gaat over een verdwaalde vrouw die achterna wordt gezene door een pyschopaat.

– ”The Third Mother” , het derde deel in de befaamde ”Three Mothers-trilogie” van Dario Argento, zal zijn première beleven op het RomaCinemaFest dat van 18 t/m 27 oktober in Rome wordt gehouden.

– Phoenix Pictures gaat ”Mile Zero” produceren. Het verhaal heeft te maken met bovennatuurlijke gebeurtenissen op een olieplatform waarbij enkele doden zijn gevallen. Opnames beginnen eind dit jaar.

– Clive Barker liet doorschemeren dat de Cenobites een grotere rol spelen in zijn script voor de remake van ”Hellraiser” en dat er, wat hem betreft, geen CGI aan te pas zal komen.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter