Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 21-04-09

– Todd Hollenshead heeft meer informatie gegeven over wat we van Doom 4 mogen verwachten. ”Het wordt in ieder geval geen opvolger van Doom 3, maar het is ook zeker geen herstart van de franchise”, aldus de CEO van id Software. Doom 4 zal verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Wanneer de game in de winkels ligt is echter nog onduidelijk

– De medebedenker van de Underworld-franchise Kevin Grevioux en regisseur Patrick Tatopoulos (Underworld 3) gaan weer samen werken, dit keer aan I, Frankenstein, gebaseerd op een strip van Grevioux. Hierin neemt het beroemde monster het op tegen allerlei andere klassieker monsters in huidige setting.

– Een tijdje geleden was bekend dat regisseur Takashi Shimizu een spel zou gaan ontwikkelen en nu is er een website opgedoken (www.juongame.jp) die wijst op een Ju-On (Grudge) game! We zien o.a. Wii staan en een foto van Toshio. Helaas is mijn Japans niet zo goed om jullie van meer info te voorzien.

– Het schijnt dat onze ‘eigen’ Carice van Houten samen met Sean Bean te zien zal zijn in Black Death, een horror-thriller van regisseur Christopher Smith (Severance). Bean speelt een monnik die op een macaber complot stuit rond een zogenaamde ‘necromancer’, iemand die de doden weer tot leven kan wekken. Van Houten neemt de rol van deze mysterieuze ‘necromancer’ overigens over van Famke Janssen!

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter