Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 25-08-08

– In een interview heeft Don Mancini, de bedenker van Chucky, verteld dat we een remake van Child’s Play kunnen verwachten, maar dat het geen komische horrorfilm gaat worden zoals de laaste twee vervolgen. Ook kan hij zich niemand anders voorstellen dan Brad Dourif als de stem en zal hij hem zeker proberen over te halen. Volgens Mancini kunnen we de film eind 2010 verwachten.

– Op 28 augustus verschijnt de 13-delige tv-serie Hammer House Of Horror op dvd dankzij Video Film Express. Zoals de titel al doet vermoeden komt de serie uit de beroemde Hammer-stal en we zien ook beroemde namen zoals Peter Cushing, Pierce Brosnan en Brian Cox voorbij komen.

– Productiemaatschappij Dark Castle heeft laten weten twee films het groene licht te hebben gegeven, een horrorcomedy met de titel All Cheerleaders Die en een derde deel in de House On Haunted Hill-serie. Deze film laatste wordt waarschijnlijk een prequel.

– Als het aan regisseur John Moore (The Omen-remake) ligt komt er een verfliming van de strip Virulents, over een peleton Amerikaanse soldaten die in Afghanistan een groep vampier-zombies. Ook heeft hij al een voorkeur voor de hoofdrol: Mark Wahlberg. Moore en Wahlberg werkten al samen aan de nog te verschijnen film Max Payne.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter