Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

kort nieuws 31

– Het lijkt erop dat Masters Of Horror onder een andere naam verder gaat: Fear Itself. Wel zal Mick Garris wederom als uitvoerend producent terugkeren en is het de bedoeling dat er weer grote namen uit het horrorgenre gaan schrijven en regisseren. Het gaat om 13 afleveringen waarvan de opnames begin 2008 gaan beginnen.

– Het is weer zover! Uwe Boll gaat een zombiefilm maken die gebaseerd is op een game. In dit geval gaat het om de nog niet verschenen game Zombie Massacre waarin je ervoor moet zorgen dat een geladen kernkop midden in een door zombies overspoelde stad komt. De film zal pas in 2009 worden opgenomen.

– Nog meer Mick Garris nieuws: Hij gaat een remake maken van de Australische horrorfilm Thirst uit 1979. Hij zal het een en ander aanpassen en de film situeren in het hedendaagse Amerika. Wanneer de film wordt opgenomen is nog onbekend.

– Omdat Resident Evil: Extinction een hit was heeft Capitol films regisseur Russel Mulcahy vastgelegd voor de film Zen In The Art Of Slaying Vampires. Het verhaal over een man die tijdens een aanval wordt gebeten door een vampier en via zen zijn bloeddorst onder controle weet te houden is gebaseerd op een boek van Steven-Elliot Altman.

– Ook David Goyer (Blade:Trinity) gaat weer een vampierfilm regisseren. Hij gaat het grafische boek Baltimore, Or The Steadfast Tin Soldier And The Vampire verfilmen. Schrijvers Mike Mignola en Christopher Golden zullen zelf het scenario voor hun rekening nemen.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter