Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 33

– De nog vrij onbekende Alexandre Bustillo en Julien Maury (Inside aka À L’Intérieur), zijn in gesprek om de regie te gaan voeren van de geplande Hellraiser-remake. Dit heeft The Weinstein Company bekend gemaakt via haar weblog.

– De Near Dark remake, die geschreven wordt door Christopher Landon (Disturbia) zal worden geregisseerd door Samuel Bayer die vooral bekend is van zijn videoclips (van Nirvana tot Justin Timberlake).

– Volgens Latino Review is het volgende project van Guillermo Del Toro (Pan Labyrinth) zijn adaptie van H.P. Lovecraft’s At The Mountains Of Madness. Het verhaal gaat over een expeditie naar Antartica en de ontdekking van een verloren beschaving…en een aantal eeuwenoude wezens. De film zou worden geproduceerd door Universal.

– En weer wordt er een comic verfilmd, deze keer is het de beurt aan Fragile. Het verhaal gaat over zombie militair die samen met een vrouwelijke zombie en een menselijke jongen een oplossing probeert te vinden voor het virus dat hem tot een zombie maakte. De film zal voor Rogue Pictures worden geregisseerd door Eduardo Rodriguez.

– In een blog laat The Weinstein Company weten dat er een Scream 4 gaat komen! ”De fans blijven vragen naar een 4e Scream-film en eindelijk gaan we die aan hen geven”. Details of een releasedatum zijn nog niet bekend omdat men nog heel vroeg in de planningfase is. Er is zelfs nog geen scenario.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter