Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– En nog meer castingnieuws voor Hellboy: Rise Of The Blood Queen. Nu kunnen we namelijk melden dat Penelope Mitchell (Hemlock Grove) zich bij de cast heeft gevoegd. Ze speelt de rol van de oudere heks Ganeida. Deze reboot die donkerder zou zijn wordt geregisseerd door Neil Marshall (The Descent, Dog Soldiers en 2 GoT afleveringen) en heeft David Harbour (Stranger Things) als onze rode held terwijl Resident Evil-ster Mila Jovovoch de “Bloed koningin” zal spelen. Eerst foto van Harbour als Hellboy boven dit artikel.

– Drew Barrymore gaat de horrorserie Black Rose Anthology produceren voor zender The CW (Arrow, iZombie). De serie zal worden geschreven en gergeisseerd door vrouwen. Zo neemt o.a. Jill Blotevogel schrijfwerk voor haar rekening. Zij was een van de “showrunners” van Scream: The TV series. Met een duidelijke vrouwelijke blik gaat men losse verhalen baseren op o.a. paranoia, schuldgevoel, jaloezie, sexuele obsessie en kwankzinnigheid.

– Het heeft er veel van weg dat er in het geheim een vervolg is gefilmd voor The Gallows. Momenteel wortd er namelijk een film getest voor publiek die gaat over een startende actrice die zich aanmeld voor een nieuwe prestigieuze school en daar te maken krijgt met een kwaadaardige geest. En in de aankondiging schrijft men erbij dat het een vervolg betreft op The Gallows… door diverse websites wordt de film The Gallows: Act II genoemd. Een nieuwe trend lijkt zich te vormen…sequels die in het geheim worden opgenomen… denk maar aan The Forest, dat bleek uiteindelijk Blair Witch te zijn. En een speciale vertoning van Hatchet bleek uiteindelijk de premiere te zijn van Victor Crowley, de vierde film in de reeks.

– Paramount Pictures heeft de rechten te pakken van Dracul, een Soort van prequel op het beroemde Dracula verhaal. In deze film dat zich afspelet in 1868 zien we hoe een jonge Bram Stoker een goddeloos kwaad weet te vangen in een oude toren terwijl hij schrijft hoe het zover gekomen is….De film zal geregisseerd wordendoor Andy Muschietti (Mama en It). Deze film heeft als eerste prequel de goedkeuring gekregen van de erfgenamen van Bram Stoker, de auteur van “Dracula”. Het scenario is geschreven door J.B. Barker in samenwerking met Dacre Stoker.

– Deze maand starten de opnames van Mary, een film waarin een familie een oud schip koopt in de hoop die als charte te kunnen verhuren. Echter komt de familie op open water achter de duistere geheimen van het schip. En niemand minder dan Gary Oldman heeft een rol te pakken in de film van Michael Goi, die meerdere afleveringen van AHS heeft geregisseerd. Anthony Jaswinksi (The Shallows) is verantwoordelijk voor het script.

– Het succes van It is niet aan Hollywood voorbij gegaan en daarom heeft men besloten om ook het korte verhaal Suffer The Little Children ter verfilmen. Het verhaal uit 1972 gaat over een oudere lerares die erachter komt dat haar leerlingen niet zijn wie ze dacht. Sean Carter zal het scenario en de regie voro zijn rekening nemen. Carter maakte zijn regiedebuut met de nog te verschijnen horror-thriller Keep Watching

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter