Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Tja, zul je altijd zien… Ben je een weekend weg, zijn er weer aardig wat updates! Deze kun je hieronder lezen:

* In het eerste kwartaal van 2016 beginnen de opnames van Jeepers Creepers 3 onder de leiding van regisseur Victor Salva, die net als bij de vorige twee delen de film ook heeft geschreven. Ook weer van de partij is Jonathan Breck als de Creeper en ook Brandon smith keert terug als Sergeant Davis Tubbs die een speciaal team leidt om de Creeper eens en voor altijd uit te schakelen. Myriad Pictures zal de film samen met American Zoetrope de film produceren.

* De nieuwe Amerikaanse horror-comedy serie BrainDead heeft een bekend gezicht gecast in de vorm van Mary Elizabeth Winstead (o.a. Death Proof, The Thing, Final Destination 3, Abraham Lincoln: Vampire Hunter). Winstead speelt Laurel, een jonge stafmedewerker die haar broer, een senator, probeert te helpen in Washington. Ze komt er echter achter dat veel politici het slachtoffer zijn van bui9tenaardse wezens die de hersens hebben opgegeten. De serie moet halverwege 2016 op de zender CBS te zien zijn.

* New Line Cinema gaat in productie met The Babysitter, een horror-comedy die geregisseerd gaat worden door McG (Charlie’s Angels). Het script belandde in de bovenste regionen van de 2014 versie van de Black List, een lijst met de beste ongeproduceerde scripts en gaat over een 12-jarige jongen die verliefd is op zijn babysitter en op een harde wijze in aanraking komt met het leven, liefde en moord. De film is geschreven door Brian Duffield (Insurgent).

*Producent Ryan Murphy (American Horror Story) heeft via Twitter laten weten dat Patrick Schwarzenegger (Grown Ups 2, de zoon van…) is toegevoegd aan de casy van zijn nieuwe serie Scream Queens. Deze bestaat nu uit o.a. Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Abigali Breslin, Lea Michelle, Olivier Hudson, Nick Jonas, Keke Palmer en Ariana Grande. De serie speelt zich af op de campus van een universitetit waarop een reeks moorden wordt gepleegd, met name in het vrouwelijke studentenhuis Kappa House. De eerste aflevering zal 22 septemebr te zien zijn op de Amerikaanse tv.

* AMC heeft na het zien van de pilot het groene licht gegeven voor een volledige seizoen van Preacher de bovennatuurlijkse serie over een priester die samensmelt met de nakomeling van een engelen en een demoon. Hij reist samen rond zijn ex en een Ierse vampier. De hoofdrollen zijn voor Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Lucy Griffiths en W. Earl Brown. De serie, waarvan het eerste seizoen 10 afleveringen telt, wordt geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg en Sam Catlin. Release staat gepland voor ergens in 2016.

* Casting nieuws voor Underworld 5. Bradley James (iZombie) voegt zich bij de eerder aangekondingde Kate Beckinsale, Theo James en Tobias Menzies. Bradley James zal de belangrijkste “bad guy” spelen. De opnames beginnen in oktober onder regie van Anna Foerster naar een scenario van Cory Goodman (Priest). Recent werd de Amerikaanse release ingepland voor 21 oktober 2016.

* De eerste titel voor de horrormarathon Freaky Friday op 30 oktober a.s. bij service bioscoop Luxor in Reuver is bekend gemaakt. Vanaf 23:45 uur kan men gaan genieten van 4 genrefilms waaronder dus Paranormal Activity: The Ghost Dimension. Meer info zodra bekend.

* Niemand minder dan Mr. Horor himself, Jan Doense, heeft laten weten dat een van de films die men kan zien bij de Halloween Horror Show de film Cherry Tree (zie foto) is. Deze film werd medegproduceerd door de Nederlandse productiemaatschappij House of Netherhorror. Dit jaar zal deze plaatsvinden op halloween zelf, zaterdag 31 oktober a.s.

* Helaas heeft Universal Pictures besloten om de horror-comedy Scouts Guide To The Zombie Apocalypse (met o.a. Patrick Schwarzenegger, Halston Sage en Logan Miller) niet meer in de Nederlandse bioscopen uit te brengen.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter