Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Men gaat ook van The Omen een televisieserie ontwikkelen in opdracht van de zender Lifetime. De beoogde serie krijgt de titel Damien en moet als een soort sequel worden gezien op het origineel uit 1976. We volgen een volwassen Damien die zich schikt in zijn duivelse toekomst. De serie zal worden geschreven en geproduceerd door Glen Mazzara, die anderhalf jaar “showrunner” was bij The Walking Dead.

* Op 23 september verschijnt in de V.S. een blu-ray box getiteld Halloween: The Complete Collection. Deze set van 15 discs bevat alle Halloween films, inclusief de Rob Zombie films. Maar het meest interresante is dat ook de zogenaamde ‘Producer’s Cut’ van Halloween: The Curse Of Michael Myerserbij zit. Ook bevat de set nieuwe extra’s en een 40 pagina’s telend boekje. Of er ook een Nederlandse versie van de set komt is nog onbekend.

* Regisseur Mike Flanagan (Oculus) is aan boord gekomen van de verfilming van Stephen Kings verhaal Gerald’s Game(‘De Spelbreker’). Flanagan zal naast de regie ook het schrijfwerk voro zijn rekening nemen, maar wel samen met zijn partner Jeff Howard. De plannen zijn om de film komende zomer te schieten. Het verhaal gaat over een vrouw die vastgebonden ligt op een bed in een afgelegen hut in het bos nadat haar man is gestorven tijdens een bondagespel.

* Rob Zombie komt met een nieuwe film getiteld 31. De titel zou volgend Bloody Disgusting duiden op 31 oktober, halloween, maar deze film zou niets te maken hebben met de bekende franchise. Ook zou de film geen film zijn over het personage Captain Spaulding uit House of 1000 Corspes. Verder is er niets bekend over 31. Klik op de afbeelding hierboven voor een eerste teaser.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter