Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De van oorsprong Hongaarse regisseur Peter Medak (Species 2) is vastgelegd voor de regie van Cracked. Het boek dat hiervoor verfilmd wordt heet The Hidden, maar die titel is natuurlijk al vaker gebruikt. Het verhaal is geschreven door de Britse Sarah Pinborough en gaat over een jonge vrouw met geheugenverlies die verdachte is in een serie van gruwelijke moorden. Echter zijn de daders niet van deze wereld…en is de jonge vrouw het doel waarom zij jagen.

– De Duitse actrice Franka Potente (o.a. Creep) zal te zien zijn in het tweede seizoen van de serie American Horror Story. Ook Jenna Dewan (Tamara) is gecast als een van de patienten van het gekkenhuis dat deze keer centraal staat.

– Er wordt gefluisterd dat Warner Bros. plannen heeft om een prequel te maken op The Shining. Men wil het verhaal vertellen van het Overlook hotel voordat ene Jack Torrance met zijn vrouw en kind intrek nam in het afgelegen hotel. Volgens een woordvoerder van WB is het momenteel nog slechts een officieus idee… We blijven dit uiteraard op de voet volgen.

– Er is een tweede persoon toegevoegd aan de cast van The Ten O’Clock People, de film gebaseerd op het korte Stephen King verhaal. Actrice Rachel Nichols speelt een van de mensen uit de titelgroep die achter een vreselijk geheim komt. Eerder was bekend geworden dat Justin Long de hoofdrol zal gaan spelen.

– Sean Stone, de zoon van regisseur Oliver Stone, heeft zijn vader, John Schramm, Monique van Vooren, Alexander Wraith en Antonella Lentini weten te strikken voor een rol in de film Greystone Park. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen (zegt men) en gaat over een groepje jonge filmmakers die de mysterieuze gebeurtenissen willen vastleggen die een oud en verlaten gekkenhuis teisteren… Het project is overigens de eerste lange speelfilm van Stone. De film zal komende oktober in de VS op dvd verschijnen, over een Nederlandse release is nog niets bekend.

– Twee grote namen uit het genre gaan samenwerken: Wes Craven en Steve Niles. De regisseur en de stripmaker slaan hun handen ineen voor Coming Of Rage. Het is de bedoeling om een stripreeks (release in 2013) en film (geproduceerd door Arnold Rifkin) te maken van het project dat nog geheim moet blijven… Het enige wat bekend is gemaakt is het bovenstaande artwork.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter