Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Er komt een adaptie aan van het boek A People’s History of the Vampire Uprising van Raymond Villareal. De film verhaalt over de opkomst van vampiers, maar verteld vanuit verschillende oogpunten; een onderzoeker van het CDC, een FBI agent die een speciale eenheid opzet, een advocaat, een obsessieve bibliothecaris van het Vaticaan en zelfs roddelzender TMZ. Het scenario wordt geschreven door JD Payne en Patrick McKay voor 20th Century Fox.

– De eerste twee namen voor de pilot van Locke & Key zijn inmiddels vastgelegd. Frances O’Connor speelt de moeder van drie kinderen die het na de dood van hun vader het opnemen tegen een demoon in het voorouderlijk huis. Jackson Rober Scott speelt de jongste telg uit de familie. Locke & Key is gebaseerd op de gelijknamige comic van Joe Hill (Horns), de zoon van Stephen King.

– De The House On Haunted Hill serie van Netflix heeft met Timothy Hutton een nieuw acteur toegevoegd aan de cast die al bestaat uit onze landgenoot Michiel Huisman en Carla Gugino. De regie is in handen van Mike Flanagan (Oculus, Hush) en een man genaamd Steven Spielberg zal aantreden als producent.

– Niemand minder dan Terry O’Quinn (The Stepfather, Lost, Silver Bullet, Millennium) heeft een rol bemachtigd in Castle rock, de serie die is gebaseerd op de vele Stephen King verhalen die zich afspelen in dit fictieve stadje. Naast O’Quinn zien we o.a. Jane Levy, Scott Glenn, bill Skarsgard en Sissy Spacek terug in de serie van Hulu die in 2018 zal verschijnen.

– Onder de naam The Walking Dead: Our World brengt AMC en Next Games binnenkort een augmented reality game (denk aan Pokemon Go!) waarin we het moeten opnemen tegende wandelende doden. Maar we krijgen daarbij wel hulp van personage zoals Rick, Daryl, Michonne en anderen. Dus je kunt in je eigen tuin, straat, of zelfs woonkomer het gevecht aangaan. De game komt beschikbaar voor Android en iOS, maar een release datum is nog niet bekend.

– De geplande wereldpremiere van Jeepers Creepers 3 is afgelast naar aanleiding van de aanhoudende protesten en aangekondigde demonstratie tegen de film van regisseur Victor Salva. Voor diegene die het nog niet weten, Salva is een veroordeelde pedofiel die een kindacteur misbruikte tijdens de opnames van een eerdere film en is hiervoor veroordeeld en vervoegd vrijgekomen. De film zal nu zonder al te veel bombarie via speciale “One Night Only” vertoningen uit worden gebracht in de Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.

Over de auteur

Profielfoto van Michael C.

Woont in: Nederland Leeftijd: 16+ Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter