Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Blumhouse Productions heeft officieel laten weten dat men bezig is met het ontwikkelen van Sinister 2. Hoewel zich alles nog in een vroeg stadium bevindt weten we dat Scott Derrickson en C. Robert Cargill terugkeren als schrijvers. Of Derrickson weer zal regisseren is nog onduidelijk, maar hij is wel als producent aan het vervolg verbonden

– De film Red Machine zal in het vervolg bekend staan als Endangered. Het verhaal gata over een grizzly beer die dood en verderf zaait in eennormaal rustige, kleine stad in Alaska. In de hoofdrollen zien we o.a. James Marsden, Piper Perabo, Thomas Jane, Scott Glenn en Billy Bob Thornton. Het scenario werd geschreven door Jack Reher en David Hackl (Saw V) zat op de regisseursstoel.
Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

– Genre-veteraan Lance Henriksen zal samen met Jason Cook (General Hospital) en Valerie Azlynn (Castle) te zien zijn in de horror-thriller Nevermore. Een koppel verhuist naar een groot huis in Massachusetts, maar ondervindt al snel paranormale activiteiten die te maken hebben met dode kinderen. Ze wenden zicht tot de plaatselijke priester (Henriksen). Echter is dat een grote fout aangezien de priester al alles weet over de wederopstanding van kinderen. De film wordt geregisseerd door Dean C. Jones die samen met Josh Edwards ook verantwoordelijk is voor het script.

Manhattan Undying is de titel van een nieuwe vampierfilm met Luke Grimes (All The Boys Love Mandy Lane) en Sarah Roemer (Disturbia,The Grudge 2) in de hoofdrollen. De Iraanse regisseur Babak Payami moet de film in goede banen leiden. Het verhaal gaat over een vrouwelijke vampier die een schilder vraagt om een schilderij van haar te maken zodat ze zichzelf kan zien.

– In een gesprek heeft Sam Raimi laten weten dat hij komende zomer met zijn borer (Ivan) zal starten met het schrijven van Evil Dead 4. In een ander gesprek heeft hij in een reactie op zijn eerdere uitlatingen laten weten dat het overigens nog niet zeker is dat ED4 er ook daadwerkelijk gaat komen. Hij voelt zich namelijk een beetje gedwongen (door de fans) om te gaan schrijven.

– De (Amerikaanse) release van Insidious Chapter 2 is uitgesteld. In plaats van 30 augustus zal het vervolg pas 20 september te zien zijn. Een NEderlandse datum is overigens nog niet bekend gemaakt.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter