Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De afgelopen twee jaar heeft regisseur Adam Green in het geheim een reboot gefilmd van zijn Hatchet trilogie. De film heeft de titel Victor Crowley en speelt zich 10 jaar later af en hierin zien we Andrew Yong (de terugkerende Parry Shen) als enige de slachtpartijen heeft overleeft. Echter gelooft niemand hem dat Victor Crowley verantwoordelijk is. Andrew besluit nog een laatste tv-interview te geven op de plek de onheils als er iets onvoorziens gebeurt en Victor weer tot leven komt… Na een screening op FrightFest zal de film in oktober gaan touren door de V.S. met speciale “one-night” vertoningen. Over een eventuele Nederlandse release is nog niets bekend.

– Er komt zeker nog een 3e seizoen van Stranger Things en misschien zelfs wel een vierde… Dit hebben de regisserende broertjes Matt en Ross Duffer laten weten. Het derde seizoen heeft zelfs al het groene licht gekregen van Netflix waar het tweede seizoen in oktober zal verschijnen.

– Op 20 oktober komt het album Anthology: Movie Themes 1974-1998 uit van niemand minder dan horrorgrootmeester John Carpenter. Op het album zijn 13 bekende filmscores (o.a. Halloween, Vampires, Assault on Precint 13, Dark Star en The Thing) verzameld die opnieuw zijn ingespeeld door Carpenter samen met zijn zoon Cody en schoonzoon Daniel Davies met wie hij eerder ook al de twee “Lost Themes” albums maakte.

– De pilot aflevering van de nieuwe Tremors tv-serie zal wordne geregisseerd door Vicenzo Natali. De regisseur van o.a. Cube en Splice en tv-series zoals Hannibal, Hemlock Grove en Wayward Pines zal hiervoor samenwerken met Kevin Bacon die terugkeert als Valentine Mckee in de voor Syfy geproduceerde serie.

– In Floria Sigismondi heeft men ene regisseur gevonden voor The Turning, een nieuwe adaptie van de novella ‘The Turning of the Screw’ van Henry James (eerder verfilm als The Innocents). Sigismondi is vooral bekend als regisseur van o.a de clip ‘The Beatutiful People’ van Marylin Manson en de seizoensfinale van American Gods. De opnames starten begin 2018 naar aanleiding van een script dat is geschreven door Chad & Carey Hayes (The Conjuring).

Over de auteur

Profielfoto van Michael C.

Woont in: Nederland Leeftijd: 16+ Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter