Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Columbia Pictures hoopt dat met het vastleggen van Niels Arden Oplev (originele Girl With The Dragon Tattoo) de remake van Flatliners eindelijk van de grond komt. Het nieuwe scenario is geschreven door Ben Ripley (Source Code) maar zal wederom gaan over een groep medische studenten die experimenteren met bijna doodervaringen om te kijken of er iets is na de dood. Er is nog geen cast vastgelegd.

– Hieronder is de trailer te zien van de pscyhologische thriller Holy Ghost People van Mitchell Altieri (helft van The Butcher Brothers). In de film volgend we de 19-jarige Charlotte die met hulp van de alcoholverslaafde ex-marinier Wayne op zoek gaat naar haar zus die is verdwenen in de Appalachen. Ze stuiten op Brother Billy, een slangebezwerende priester wiens volgelingen verlossing zoeken in de Heilige Geest. Joe Egender schreef het scenario en is ook te zien in de film.

– De Franse actrice Juliette Binoche is toegevoegd aan de cast van Godzilla, de door Gareth Edwards geregisseerde film die in mei 2014 zal verschijnen.

– In het derde seizoen van American Horror Story zal niemand minder dan Kathy Bates haar opwachting maken. Ze zal in eerste instantie een vriendin van Jessica Langes personage spelen, maar verandert in een vijand. Bedenker Ryan Murphy heeft eerder al laten weten dat dit nieuwe seizoen voornamelijk vrouwen zal bevatten.

Sons Of Anarchy bedenker Kurt Sutter en John Shiban (X-files) gaan samenwerken met FX voor een nieuwe actie/horror serie genaamd Lucas Strand, aldus Deadline. De serie zal bestaan uit lossen afleveringen ,andere weer met een rode draad, en gaat over een voormalig Special Ops militair dieuitverkorene is om door tijd en ruimte te reizen om demonen te jagen. Men gaat zich eerst richten op het script, dus het kan nog even duren voordat we de serie te zien krijgen.

– De bij het grote publiek relatief onbekende acteur Tom Milton gaat de rol van Ichabod Crane spelen in de tv-serie Sleepy Hollow. De brit speelt een legerkapitein ten tijde van de revolutie die in het hedendaagse Sleepy Hollow aankomt en daar aan de slag gaat als detective. HIj krijgt o.a. te maken met de “headless horseman”, de geest van een door hem gedode soldaat

– De bij mij onbekende webserie Marble Hornets krijgt een filmversie. Het verhaal gaat over een debuterende regisseur die een gezichtsloze entiteit ontmoet die bekend staat als de Slender Man ofwel The Operator. Ian Shorr (Splinter) schreef het scenario terwijl James Moran (Second Unit Director bij Paranormal Activity 2-4) zijn debuut maakt als hoofdregisseur. De opnames starten ergens komende lente.

A Resurrection, de laatste film waarin Michael Clarke Duncan (The Green Mile) te zien is heeft een trailer. Ook Mischa Barton, Devon Sawa, Jonathan Michael Trautman hebben een rol in de film die gaat over een schoolpsychologe die een student probeert te helpen die ervan overtuigd is dat zijn overleden broer uit het graf is opgestaan om wraak te nemen.De film is geregisseerd door Matt Orlando en geproduceerd door Jamie Kennedy Entertainment.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter