Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* 20th Centruty Fox heeft de rechten opgepikt van Shadows, een live action film van Carlos Saldanha, de regisseur van de animatiefilm Rio. De film speelt zich af in de monsterlijke wereld van Cryptozoologie (denk daarbij aan monsters zoals de Yeti, Loch Ness en Big Foot). Mocht deze monsterfilm, waarvan verder niets bekend is, eens succes worden, dan kunnen we een trilogie verwachten.

* Nu de Indiegogo campagne voor Sherlock Holmes Vs. Frankenstein een succes is lijkt het erop dat de film er daadwerkelijk gaat komen. In de film volgen we in het jaar 1898 de beroemde speurneus Sherlock Holmes en zijn hulpje Dr. Watson die naar het Duitse Darmstadt reizen voor een vreemde zaak. Wie is die mysterieuze figuur die lijken opgraaft en hun ledematen steelt. Zou het nabj geegde Kasteel Frankenstein er iets mee te maken kunnen hebben? Dario Costa, Angèle Vivier, Stephanie Campion, Eric Godon, Nicolas Robin, Clement von Franckenstein (what’s in a name?), Ben Snyder, Shane Briant en John Lebar zullen in de film te zien zijn. We houden je uiteraard op de hoogte van dit project.

* En weer wordt een horrorshort uitgerekt tot speelfilmlengte. Deze keert is het de beurt aan Lights Out (zie foto), een short van David F. Sandberg die ook de lange versie zal maken. Het scenario is van Eric Heisserer (The Thing) en gaat over een bovennatuurlijke entiteit die een familie lastig valt. Een van de familieleden stapt echter naar voren om het hoofd te bieden tegen een gevaar dat alleen te zien is met de lichten uit… Niemand minder dan James Wan zal de film produceren. De hoofdrol is voor Gabriel Bateman die ook al te zien was in het eveneens door Wan geproduceerde Annabelle en de tv-serie Stalker. Ook Teresa Palmer is aan de cast toegevoegd.

* Charisma Carpenter is vooral bekend als Cordelia uit Buffy The Vampire Slayer en Angel maar straks wellicht ook uit Scream Queens, de horror-comedy serie die later dit jaar op tv zal verschijnen. Ze heeft een gastrol te pakken als de moeder van het personage van Ariane Grande (ook een gastrol). Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Abilgail Breslin en Keke Palmer hebben de hoofdrollen in de serie die gaat over een vrouwelijke studentenvereniging waar doden vallen nadat twintig jaar eerder iets fout liep bij een inwijdingsritueel. De serie wordt geproduceerd door Ryan Murphy (American Horror Story)

* Het waargebeurde verhaal klinkt als een horrorfilm: Een jong gezin trekt in een oud huis maar al snel ontvangen ze vreemde brieven waarin iemand te kennen geeft dat hij net als zijn voorvaders is aangesteld om op het huis te letten. In de brieven schrijft de onbekende persoon ook persoonlijke dingen die hij gezien zou hebben door naar binnen te kijken via ramen en deuren…en de schrijver schijnt vooral aan dacht te hebben voor “het nieuwe bloed” (= kinderen) dat nu in het huis woont. “om de tweede komst voor te bereiden”. Er zijn natuurlijk ook namen in Hollywood die interesse hebben om er een film van te maken… zo worden o.a. James Wan en Bryan Bertino genoemd, maar ook filmmaatschappij zoals Blumhouse, Universal en New Line. Op dit moment is er echter nog geen deal.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter