Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– In mijn top 3 van mijn Must See lijst 2013: Pacific Rim… Waarom? Kijk maar naar de trailer:

– Voormalig X-Files actrice Gillian Anderson is toegevoegd aan cast van de Hannibal Lecter televisieserie Hannibal. Ze zal in meerdere afleveringen te zien zijn als Dr. Bedelia Du Maurier , de persoonlijke psychiater van niemand minder dan die andere psychiater met kannibalistische trekjes: Hannibal Lecter, hier gespeeld door Mads Mikkelsen. Hannibal zal waarschijnlijk in de lente van 2013 op (Amerikaanse) televise verschijnen.

-De film heeft niet alleen een nieuwe titel, maar The Haunting In Connecticut 2: Ghosts Of Georgia heeft nu ook een trailer. De Nederlandse release staat gepland voor 23 mei 2013.

– Niemand minder dan acteerlegende Peter Fonda is toegevoegd aan de cast van The Harvest, de nieuwste film van regisseur John McNaughton. Fonda speelt de grootvader van een meisje dat komt te wonen naast een jongen die vanwege zijn ziekte en overbeschermende ouders niet het huis uit mag.

– Er keren meer acteurs terug voor Insidious The Second Chapter. nadat we eerder al ieten weten dat Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye, Ty Simpkins en Leigh Whannell terug zullen keren kunnen we nu melden dat di took het geval is voor Barbara Hershey, Angus Sampson en Andrew Astor. Geruchten gaan dat we flashbacks te zien krijgen van diverse personages die leiden naar de gebeurtenissen in het eerste deel. Opnamestart staat gepland voor 28 januari in L.A. met een Amerikaanse release in augustus.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter