Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* In het verre verleden was Jan de Bont ooit als regisseur aan de verfilming van Meg verbonden, maar na jaren still te hebben gestaan heeft het project weer momentum en kunnen we melden dat Eli Roth (Hostel) nu als regisseur is vastgelegd. Meg is gebaseerd op het boek van Steve Alten en gaat over een megalodon, een gigantische prehistorische voorouder van de witta haai. Het meest recente script werd door Dean Georgaris (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life) geschreven. De film zal worden gefinancieerd en geproduceerd door Warner Bros.

* De Victoriaanse horrorserie Penny Dreadful krijgt een derde seizoen. Dit werd bevestigd door zender ShowTime. Echter krijgt het nieuwe seizoen echter maar 9 afleveringen ipv 10 zoals de eerste twee seizoenen. Of dit betekend dat het 3e seizoen ook het laatste zal zijn is nog onbekend.

* De Paranormal Activity serie zal volgend jaar ook rondspoken op virtual reality systemen en game consoles. Hiervoor heeft men de hulp ingeroepen van de VR specialisten van VRWERX. Het is de bedoeling dat de game waarvan verdere details momenteel ontbreken verschijn voor o.a. HTC Vive, Sony’s Project Morpheus, Oculus Rift; PC; Xbox One en PlayStation 4. De zesde film, Paranormal Activity: The Ghost Dimension, zal in oktober in de bioscoop verschijnen. Producent Jason Blum heeft daarover nog laten weten dat het de laatste zal zijn, alle vragen zouden worden beantwoord.

* Hoewel het eerste deel later dit jaar nog moet verschijnen heeft Vin Diesel al laten weten dat men achter de schermen al bezig is met de voorbereidingen voor The Last Witch Hunter 2. De studio (Lionsgate) is schijnbaar zo tevreden met het eerste deel dat men Diesel al heeft gevraagd om in zijn agenda tijd vrij te maken voor het vervolg.

* Helaas hebben we slecht nieuws voor de liefhebbers van de tv-serie Hannibal. De serie zal namelijk na het huidige seizoen ermee stoppen. Dat heeft zender NBC bekend gemaakt nadat er pas 3 afleveringen van het derde en dus laatste seizoen zijn uitgezonden.

* In augustus beginnen de opnames van Jack Goes Home, het regie- en schrijfproject van Thomas Dekker die we voornamelijk als acteur kennen uit o.a. Laid To Rest en Heroes. Deze psychologische horrorfilm gaat over Jack die terug gaat naar Colorado om te zorgen voor zijn moeder die gewond is geraakt bij een auto-ongeluk waarbij zijn vader het leven liet. Daar ontdekt hij lang begraven geheimen en leugens rondom zijn familiegeschiedenis en zijn eigen identiteit. Dekker zal het titelpersonage spelen en hij krijgt gezelschap van Nikki Reed en Britt Robertson.

* De tweede film van Slasher Film, de productiemaatschappij van gitaarlegende Slash, luistert naar de naam The Hell Within en gaat over een vrouw uit New York die in de Braziliaanse jungle een vermisd meisje probeert te redden. Echter is het meisje slechts het begin… Het scenario van Jeff Buhler zal worden geregisseerd door Dennis Ramalho (ABC’s Of Death 2). Het project is eigenlijk al jaren oud, ooit had John Carpenter interesse als prodocent en was de hoofdrol aangeboden aan Liv Tyler. Echter zijn beide personen niet meer aan de film verbonden. De casting is in volle gang voor een opname start in januari 2016.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter