Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Productiebedrijf Sonnet Realm Films wilde een fanfilm maken getiteld Alien Identity waarin het personage Newt op zou duiken, deze keer gespeeld door de jonge Elle Viane Sonnet. Actrice Carrie Henn die in James Camerons Aliens de rol van Newt op zich nam zou in een flashback te zien zijn als de moeder van Newt. Jammer genoeg heeft 20th Century Fox er middels een sommatiebrief een stokje voor gestoken. Echter had regisseur/schrijver Adam Sonnet dit al verwacht en heeft een alternatief script genaamd Triborn geschreven. Dit wordt dan een “originele” film waarin dezelfde cast als andere personages het opneemt tegen compleet nieuwe buitenaardse wezens die zijn ontworpen door Neville Page, de concept artist van Prometheus. We houden je uiteraard op de hoogte over deze productie.

* Leden van de Backstreet Boys en N-Sync gaan samenwerken voor de horrorfilm Dead 7, die geproduceerd zal worden door The Asylum. BSB-lid Nick Carter zal een van de goeden spelen, maar neemt ook de regie voor zijn rekening van de fim die wordt omschreven als een futuristische zombie western horrorfilm. Naast Carter zijn Howie Dorough, A.J. McLean en Joey Fatone al vastgelegd. Er is ook een bod gedaan aan Justin Timberlake, maar die heeft nog niet getekend.

* Romark Entertainment en Markerstone Pictures hebben de rechten gekocht om een tv-serie te maken van de strip Herald, waarin wetenschapper Nikola Tesla en schrijver H.P. Lovecraft samenwerken en te maken krijgen met oude goden (lees: Cthulhu), vreemde technologieën, geheime groeperingen en andere historische figuren zoals Thomas Edison en occultist Aleister Crowley. Als producent is Jared Battaglia aangetrokken, hij moet ervoor zorgen dat er een pilot wordt gemaakt en een tv-zender wordt wordt gevonden die de serie eventueel gaat uitzenden.

* Het is bevestigd door Dean Haglund (Langly) dat ook The Lone Gunmen terugkeren in de nieuwe afleveringen van The X-Files. The Lone Gunmen zijn drie hacktivisten/complot theoristen die regelmatig met Mulder en Scully werkten aan een x-file.

* Bij de titel Braindead denken de meesten van ons waarschijnlijk aan de film van Peter Jackson, maar het is ook de titel van een nieuwe politieke horror-comedy serie die volgend jaar zomer op de Amerikaanse zender CBS te zien zal zijn. De 13 afleveringen tellende serie, bedacht door het echtpaar Michelle en Robert King (o.a. The Good Wife), gaat over een jonge vrouwe die tijdens haar nieuwe baan in Washington op Capitol Hill erachter komt dat buitenaardse wezens de hersenen hebben gegeten van congresleden en andere medewerkers.

* Het Japanse All Nippon Entertanment Works heeft plannen om de mangda 6000 te verfilmen. Het verhaal gaat over een onderzoekscentrum 6000 meter onder de oceaanoppervlakte. Een mysterieus ongeluk heeft de crew gedood en drie jaar later wordt een nieuwe team naar beneden gestuurd om de operatie weer draaiende te krijgen. Het nieuwe team worstelt echter met de claustrofobische omgeving, hun eigen afnemende mentale gesteldheid en een uit de diepte op de loer liggend gevaar.. De Engelstalige film zal geproduceerd worden door Mike Medavoy (Black Swan, Shutter Island), Edward McGurn en Ben Anderson.

* Herschell Gordon Lewis’ genre klassieker Blood Feast krijgt een remake die geregisseerd zal worden door de Duitser Marcel Waltz (Seed 2). De opnames zullen plaatsvinden van 1 t/m 25 september in de V.S., Frankrijk en Duistland. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Robert Rusler, Caroline Williams en Sadie Katz. IN de film volgend we een man die met zijn gezin naar Frankrijk is verhuisd en daar on de invloed raakt van een beeld van de Egyptische godin Ishtar. Als snel volgen moorden en kanibalistische feesten vol bloed, organen en ingewanden… Ryan Nicholson (Final destination, Riddick) is aangetrokken als hoofd van de special effects make-up department. Lewis zelf staat overigens volledig achter deze remake.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter