Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– We kennen natuurlijk al verschillende wraakfilms waarin een vrouw wordt verkracht en voor dood wordt achtergelaten om uiteindelijk bloederig wraak te nemen. In de nieuwe film Savaged gebeurd eigenlijk hetzelfde, maar met een bovennatuurlijk randje aangezien de bewuste vrouw gered wordt door een Indiaanse medicijnman maar als gevolg daarvan bezeten raakt door de geest van een vermoord Apache opperhoofd. De film van regisseur/schrijver Michael S. Ojeda begint eind deze week met de opnamen.

– Niet te verwaren met de gelijknamige babyhorror van Paul Solet, maar Grace is ook de titel van een nieuwe film over een vrouw genaamd Grace die verdacht wordt van het veroorzaken van een ongeluk waarbij haar vriendin om het leven kwam. Samen met de geest van de dode vrouw probeert Grace de waarheid te achterhalen. Deze film zal worden geregisseerd door John Stimpston (Campus Killer) en heeft Maiara Walsh (Mean Girls 2) en Kelcie Stranahan (komende Under The Bed) in de hoofdrollen.

Outpost: Black Sun is nog niet eens overal uit, maar er is een derde deel in de Nazi-zombie serie aangekondigd met de titel Outpost: Rise Of The Spetsnaz. In dit deel, een prequel, ontdekken we de gruwelijke origine van de bovennatuurlijke soldaten die het moeten opnemen tegen de meest medogenloze en beruchtste speciale militaire eenheid die er is, de Russiche Spetsnaz. deze keer kruipt franchise-producent Kieran Parker achter de camera als debuterend regisseur. De opnamen zijn zelfs al begonnen in de omgeving van Glasgow.

– We hebben het nieuws eind vorig week gemist, maar Wrong Turn 5 komt er aan! Wederom zal Declan O’Brien de regie op zich nemen en zien we de Britse tv-actrice Camilla Arfwedson, Roxanne McKee (tv’s Game Of Thrones) en Doug Bradley (Hellraiser) in de film voorbijkomen. Althans, de deelname van Bradley is tot nu toe slechts een gerucht. Dit keer vallen Three Finger en zijn familie een klein stadje lastig waar met Halloween het Mountain Man Festival plaats vindt. Binnen enkele weken beginnen de opnamen van de film, wederom in de buurt van Sofia, Bulgarije.

– Het zal niet als een verrassing komen, maar Danielle Harris zal ook in Hatchet III opduiken als Marybeth. Deze keer wordt de film echter niet geregisseerd door Mason Green, maar hij zal wel produceren. De regie is deze keer in handen van B.J. McDonnel, cameraman bij o.a. de vorige delen en RZ’s Halloween.

– Regisseur John Shackleton is aangetrokken voor de film Monster Project waarin 6 jongeren veranderen in monsters met ieder hun eigen kwalen en gaves . Ze moeten als snel vluchten en vechten voor hun leven. De film wordt ook omschreven als een “cross-genre film”… Er zijn nog geen acteurs vastgelegd.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter