Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Doug Wick en Lucy Fisher van Columbia Pictures en Red Wagon Entertainment hebben de rechten gekocht voor een Amerikaanse remake van de Nederlandse thriller Taped.
De originele film werd geregisseerd door Diederik van Rooijen en gaat over een koppel die op vakantie gaan om hun relatie te redden. Tijdens deze vakantie leggen ze per ongeluk een gruwelijk moord vast met hun camera…
Momenteel is deze film in 23 Nederlandse bioscopen te zien.

AMC heeft toestemming gegeven om de sci-fi/horror serie 99 Stories te gaan ontwikkelen.
David Seltzer zal het gaan schrijven, met James Middleton en Steven Banks.
Veel is er nog niet over bekend gemaakt, maar het zal zich in ieder geval gaan afspelen in een gebouw dat bestaat uit 99 verdiepingen.

Nicole Kidman is in onderhandelingen met schrijver/regisseur Rowan Joffe (schrijver van 28 Weeks Later) voor de hoofdrol van zijn psychologische thriller Before I Go To Sleep.
Het betreft een verfilming van een boek van Steve Watson, dat gaat over een vrouw die iedere morgen wakker word zonder dat ze zich de afgelopen 20 jaar van haar leven kan herinneren.

Ghost House Pictures heeft Neil Cross (schrijver Luther) aangenomen om The Day of the Triffids te gaan schrijven. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door John Wyndam en de, tevens gelijknamige, film uit 1962.
Er gaan ook wat geruchten de ronde dat Sam Raimi gevraagd zou zijn om deze film te gaan regisseren. Hier is echter nog geen officiële bekendmaking over gedaan.

Bill Paxton (Aliens, Near Dark) heeft zich bij de cast van The Colony gevoegd. De film, die geregisseerd zal worden door Jeff Renfroe, zal gaan over een kleine groep overlevenden die moeten vechten voor hun leven in een maatschappij die over is gegaan op kannibalisme.
Verder zullen Laurence Fishburne en Kevin Zegers ook te zien zijn in deze film.

Fox Searchlight is een film aan het ontwikkelen met de titel Alfred Hitchcock and the Making of Psycho.
De cast begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. De nieuwste toevoegingen zijn Scarlett Johansson en James D’Arct, die de Psycho acteurs Janet Leigh en Anthony Perkins zullen gaan spelen.
Anthony Hopkins zal de iconische regisseur gaan spelen en Helen Mirren zal te zien zijn als zijn vrouw.
De liefhebbers zullen helaas nog even moeten wachten, want deze film verschijnt waarschijnlijk pas volgend jaar.

Het team dat achter The Tunnel zat heeft een financiering gekregen van Screen Australia om de sequel The Tunnel: Dead-End te gaan maken.
Het verhaal zal zich een aantal jaar na de gebeurtenissen van de originele film afspelen. De zus van één van de hoofdpersonages zal uit gaan zoeken wat er met haar broer is gebeurd.

Tom Six gaat van zijn Human Centipede serie een trilogie maken. Het is bevestigd dat hij bezig gaat aan The Human Centipede 3 (Final Sequence en dat dit de laatste zal zijn van de serie.
Over het plot heeft de regisseur nog niks gezegd, maar er is al wel bevestigd dat zowel Dieter Laser (de gestoorde chirurg uit de eerste film) en Laurence R. Harvey (de maniak uit de tweede film) hun terugkeer zullen maken.
De film zal waarschijnlijk in 2013 verschijnen.

27 februari, 1987, verscheen A Nightmare On Elmstreet 3: Dream Warriors voor het eerst in de bioscopen.
Vanwege de 25ste verjaardag van de film hebben de mensen van London 1888 een gelimiteerde poster gemaakt (zie afbeelding nieuwsbericht).
De standaard editie is gelimiteerd tot 200 stuks en de glow-in-the-dark editie tot 75 stuks.
De liefhebbers kunnen de poster bestellen via london-1888.com.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter