Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Weer enkele nieuwe namen voor de kersthorror Krampus van regisseur/schrijver Michael Dougherty (Trick ‘R Treat). Toni Colette, David Koechner en Adam Scott zullen zich voegen bij de eerder aangekondigde Emjay Anthony, Allison Tollman en Stefania Owen. De film is gebaseerd op een heidense demoon die rond Kerstmis opduikt en kinderen ontvoert. Universal heeft de release voor begin december gepland staan.

– Ook castingnieuws voor Rob Zombies nieuwste genrefilm 31. Torsten Voges en E.G. Daily zijn de eerste twee namen die bekend zijn gemaakt. Zij spelen de personages Death-Head en Sex-Head. De film gaat over een vijftal mensen die net voor halloween ontvoerd worden en gevangen worden gehouden in een complex dat bekend staat als Murder World. Daar moeten ze 12 uur zien te overleven terwijl ze achter na worden gezeten door de Heads, een groep bloeddorstige clowns.

– Niemand minder dat special effects-guru Tom Savini heeft een crowdfunding project gestart op IndieGoGo. Hij wilt namelijk een remake maken van Umberto Lenzi’s Nightmare City. De opvarenden van een cruise worden slachtoffer van een hybride van de huidige ebola en lepra virussen en veranderen in zombies. Als het schip aanmeert ontdekt tv-reporter Dean Miller wat er aan de hand is. De overheid probeert echter alles in de doofpot te stoppen maar de stad wordt echter al snel onder de voet gelopen en probeert Dean om uit deze nachtmerrie te ontsnappen. De legendarische ‘director of photography’ Dean Cundey (Halloween, Jurassic Park) is ook aan het project verbonden.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter