Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De 45e editie van het Sitges Film Festival in Spanje zal worden geopend door de film The Body, het debuut van Oriol Paulo. Andere films die te zien zullen zijn van 4-14 oktober 2012 zijn o.a. Chained van Jennifer Lynch, John Dies At The End van Don Coscarelli en The Pact, de verrassingshit in de Engelse bioscopen. Ook zullen Pascal Laugiers’ film The Tall Man, Eduardo Sanchez’s Lovely Molly en de door Alexandre Aja geproduceerde remake Maniac te zien zijn. The ABCs of Death, V/H/S, Antiviral, Excision en You’re Next zijn eveneens in het programma opgenomen…

– Ooit begonnen als direct to video sequel van The Wolfman remake is het verhaal van Werewolf: The Beast Among Us aangepast en is het nu een losstaande film die in oktober in de V.S. op disc zal verschijnen. Een jongeman moet zich staande houden tussen de aanvallen van een weerwolf, de premiejagers die jacht maken op het beest en dorpsgenoten die veranderen in monsters. Ik heb nog niets vernomen van een Nederlandse release, maar heb wel een trailer gevonden:

– Hoewel zijn found footage serie The River geen success was blijft producer Jason Blum geloven dat het idee van found footage te vertalen is naar een serie. Hij gaat voor MTV namelijk The Experiment produceren in samenwerking met Brian Horiuchi (Circle Of 8) en Miguel Sapochnik (Repo Men). Deze laatse man zal de pilot regisseren van deze serie waarvan het verhaal nog geheim is. We houden je uiteraard op de hoogte!

– Regisseur Ben Wheatley (Kill List) is bezig met de voorbereiding voor FreakShift, een film waarin een groep buitenbeentjes en wetsovertreders in naam van de overheid jacht maken op monsters die opstaan uit de grond en ‘s nachts de mensheid terroriseren. Men staat op het punt met de casting te beginnen voor de film die is geschreven door Wheatley en Amy Jump.

– DTP Entertainment en het Duitse Deck 13 werken samen aan de nieuwe RPG Blood Knights die later dit jaar te downloaden is voor pc en consoles. IN de game zien we hoe vampierjager tijdens een van zijn gevaarlijke missies wordt gebeten en daardoor via het bloed is verbonden met de sexy vampier Alysa. Je speelt met beide personage om andere bloedzuigers te verneitigen, en uiteraard hebben ze zo hun eigen stijl en sterktes.

– Voor de liefhebbers van de found footage franchise [Rec] komt nu een waarschuwing: mede-regisseur Paco Plaza (en solo met deel 3) heeft in een interview laten weten dat [Rec] 4: Apocalyps (solo-geregisseerd door Jaume Balaguero) geen gevonden beelden zal bevatten ondanks dat de film zich enkele momenten na deel 2 afspeelt. Hoewel er wel verrassingen zijn mag hij ons natuurlijk niet meer vertellen…

– Het horrorgenre krijgt ook in de Zwitserse filmwereld steeds meer voet aan de gond. Na films zoals Cargo, One Way Trip 3D en Sennentuntschi is ook het volgende project aangekondigd. Chimeres wordt het lange speelfilmdebuut van Olivier Beguin die probeert via crowdfundig (een gedeelte van) het benodigde geld binnen te halen. De film gaat over een jong stel dat een ongeluk krijgt in Roemenië waar de man een bloedtransfusie krijgt. Als ze thuis nog aan het herstellen zijn krijgt zijn vriendin et vermoeden dat er meer aan de hand is, dat er iets onheilspellends met haar vriend is gebeurd. Men heeft al een eerste teaser opgenomen om het geld binnen te halen:

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter