Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Crying Wolf is een nieuwe horror-comedy van regisseur Tony Jopia (Dead Time) en gaat over de belevenissen van een groep jongeren uit een klein dorpje dat verandert in weerwolven nada teen van hen wordt gebeten. De cast bestaat uit de relatief onbekende Kirstofer Dayne, Gabriela Hersham en Gary Martin, maar ook genre veteraan Caroline Munro (o.a. Maniac en Captain Kronos: Vampire Hunter) duikt op in een rol. Mike Peel (Evil Aliens en Zombie Diaries 2) zorgt voor de special effects make-up voor deze rolprent die volgend jaar moet verschijnen.

– Len Wiseman (Underworld) gaat de pilot aflevering regisseren van Sleepy Hollow, een tv-serie over de legende van Sleepy Hollow die zich afspeelt in de huidige tijd. Het scrijversduo Alex Kurtzman en Roberto Orci (Transformers, tv’s Fringe) zal via hun eigen bedrijf de serie produceren in samenwerking met Fox TV. De serie wordt omschreven als “een hedendaagse bovennatuurlijke thriller over Ichabod Crane die samenwerkt met de lokale inwoners om de mysteries op te lossen van Sleepy Hollow, een stadje dat wordt verscheurd door een strijd tussen het goede en het kwade”.

– Het eerste seizoen van American Horror Story wist maar liefst 17 Emmy nominaties binnen te halen! Inmiddels is men druk bezig met de casting van het 2e seizoen dat een compleet nieuwe verhaallijn krijgt. Sommige acteurs uit het eerste seizoen doen weer mee, maar al s compleet andere personages. De cast bestaat inmiddels uit Jessica Lange, James Cromwell, Chris Zylka, Joseph Fiennes, Chloe Sevigny, Adam Levine, Mark Consuelos, Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Clea Duvall en Zachary Quinto.

– Universal Orlando Resort en Universal Studios Hollywood staan van 21 september t/m 31 oktober zoals voorgaande jaren wederom in het teken van de Hollywood Horror Nights, en dit jaar kun je griezelen met spookhuizen, doolhoven en shows gebaseerd op o.a. The Walking Dead en Silent Hill! Ook zullen beide parken wederom een samenwerking aangaan met rocker Alice Cooper. In Orlando komt een doolhof gebaseerd op het album ‘Welcome To My Nightmare’ terwijl men Hollywood rond kan wandelen in het ‘Alice Cooper Goes To Hell 3D’ doolhof. Mocht je in die periode in de buurt zijn, lijkt het me zeker de moeite waard om te gaan kijken… En laat ons weten wat je er van vond 😉

– Acteur/schrijver/producer/regisseur Tom DeNucci (Inkubus) heeft een aardige cast weten te regelen voor zijn nieuwste film Self Storage. Naast DeNucci zelf zien we ook Eric Roberts, Michael Berryman, Jonathan Silverman en Eliza Roberts. De film gaat over de jonge bewaker Jake die een stel vrienden uitnodigd om een feestje te vieren op zijn werkplek, een ‘self storage’ faciliteit. De prikkeldraadhekken zijn normaal bedoeld om mensen buiten te houden, maar nu houden ze mensen binnen… De film moet in maart 2013 verschijnen.

– NBC heeft het groene licht gegeven voor een 10 delige tv-serie over Dracula zonder date r een pilot is gemaakt. Er gaan geruchten dat Jonathan Rhys Meyers (tv’s The Tudors, Shelter) de titelrol zal spelen. In de serie zien we hoe e graaf in het London van 1890arriveert terwijl hij zich voordoet als een Amerikaanse zakenman die moderne wetenschap probeert te introduceren. Echter hoopt hij wraak te kunnen nemen op de mensen die eeuwen gelden zijn leven hebben verwoest. Ook raakt hij nog hopeloos verliefd op een vrouw die een reincarnatie lijkt van zijn overleden echtgenote. Wanneer de serie verschijnt is nog niet bekend gemaakt.

– Hoewel hij in de films werd gespeelde door blanke mannen (Dennis Farina, Scott Glenn en Harvey Keitel) is de kans er groot dat Jack Crawford in de tv-serie Hannibal gespeeld zal worden door Laurence Fishburne. De acteur is in vergaande gesprekken om de rol van het hoofd van de FBI-afdeling ‘Wetenschappelijke Gedragsanalyse” en een bepaalde vleesetende seriemoordernaar moet vangen. De pilot wordt geregisseerd door David Slade (30 Days Of Night) en we zien Mads Mikkelsen als de beruchte kannibaal terwijl Hugh Dancy de rol van Will Graham op zich neemt. De show is schijnbaar al verkocht aan 60 landen, de kans is natuurlijk groot dat Nederland daar tussenzit…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter