Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Voormalig Xena actrice Lucy Lawless is toegevoegd aan de cast van Ash Vs. Evil Dead, de aankomende tv-serie waarin Bruce Campbell wederom zijn iconische rol van Ash zal spelen. Ze speelt Ruby, een mysterieuze vrouw die slechts één doel heeft: het opsporen van de bron van recente “deadites” uitbraken. Echter is er een probleem: ze denkt dat Ash de oorzaak is. De serie moet later dit jaar verschijnen op de Amerikaanse zender Starz. Over een eventuele Nederlandse release is op dit moment nog niets bekend.

* Sony lijkt grootse plannen te hebben met de Ghostbusters franchise. Naast de vrouwelijk versie (geregisseerd door Paul Feig) die momenteel gepland staat heeft men bekend gemaakt dat er een tegenhanger gemaakt gaat worden. Men probeert de Russo Brothers (Captain America: The Winter Soldier) over te halen om de regie te voeren terwijl Iron Man 3 schrijver Drew Pearce het scenario zal schrijven. Deze andere film zal worden geproduceerd door Channing Tatum die samen met Dan Aykroyd het plot bedacht heeft, Tatum za naar alle waarschijnlijkheid ook een hoofdrol voor zijn rekening nemen. Ook Tatums goede vriend Chris Pratt lijkt een kandidaat te zijn voor een rol. We houden je op de hoogte!

* Hoewel de officiele titel nog bekend gemaakt moet worden heeft AMC wel al twee seizoenen besteld van de The Walking Dead spin-off serie die in de nazomer op de buis moet komen. De serie zal met andere personage en locaties een andere kijk geven op de zombie apocalypse. Tevens heeft men een eerste foto vrijgegeven, zie hierboven.

* De productie is begonnen van Patien Zero, een nieuwe zombiefilm uit de stal van Screen Gems. De regie is in handen van Oscar winnaar Stefan Ruzowitzky terwijl Matt Smith, Natalie Dormer, John Bradley, Stanley Tucci en Agyness Deyn gecast zijn in de hoofdrollen. In de film is de wereld getroffen door een gemuteerde vorm van het hondsdolheid-virus waardoor de meerderheid van de mensen veranderd is hoogst intelligente moordmachines die “The Infected” worden genoemd. Een van de geinfecteerde mensen, Morgan (Matt Smith), blijkt echter imuun voor het virus maar kan wel communiceren met de geinfecteerden. Hij leidt een groep overleden op zoek naar patient nul en daarmee naar een medicijn… De film moet in 2016 verschijnen.

* De nieuwe Leatherface zal gespeeld worden door Sam Strike. Wie? Ja, dat vroegen we ons ook al af, maar hij speelde onder meer in EastEnders. We weten niet zo heel veel over Leatherface, de TCM prequel, behalve dat hij zich bezig zal houden met de tienerjaren van het menselijke monster en dat de regie in handen is van Julien Maury and Alexandre Bustillo. De film zal worden geproduceerd door o.a. Avi Lerner, Christa Campbell en Boaz Davidson.

* Het Engelstalige debuut van regisseur André Øvredal (Troll Hunter) heeft de titel The Autopsy of Jane Doe en heeft Brian Cox en Emile Hirsch in de hoofdrollen. Ze spelen een lijkschouwers duo van vader en zoon die in de ban raken van een onbekende vrouwelijk moordslachtoffer. Het onderzoek naar haar dood blijkt al snel een angstaanjagende ervaring. De opnames starten later deze maand in London.

* Lakeshore Entertainment en STX entertainment hebben laten weten dat de opnames zijn begonnen van The Boy, een nieuwe genrefilm van William Brent Bell (The Devil Inside). Greta, een jonge Amerikaanse gaat op het Engelse platteland werken om te zorgen voor een 8-jarige jongen terwijl zijn ouders op vakantie gaan. Echter blijkt het te gaan om een oude porceleinen pop die volgens bepaalde instructies behandeld moet worden. Iedere keer als Greta zich echter niet aan de instructies houd bevindt de pop zich op een andere plek. Al snel realiseert Greta zich dat ze niet was ingehuurd…ze was uitgekozen. De film met Lauren Cohan in de hoofrol moet in januari 2016 in de (Amerikaanse) bios verschijnen.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter