Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Nou, dat heeft niet lang geduurd… We speculeerden gisteren al dat de verplaatsing van The Conjuring 2 te maken had met het binnenhalen van James Wan als regisseur, en dit is nu ook bevestigd.

– Warner Bros. heeft onder de naam Blue Ribbon Content een nieuwe divisie opgezet voor “digital content”. Een van de projecten waar men aan werkt is een live-action serie gebaseerd op de Critters filmreeks. De serie wordt ontwikkeld door Michael Jelenic & Aaron Horvath (Teen Titans Go!). Helaas is er dit alle info die we nu hebben, maar we laten het jullie weten zodra er meer bekend wordt.

Game Of Thrones actrice Natalie Dormer is gecast in de bovennatuurlijk thriller The Forrest van regisseur Jason Zada, naar een origineel idee van David Goyer. Ze speelt een jonge Amerikaanse vrouw die haar verdwenen tweelingszus zoekt nadat die verdwenen is in het Aokigahara bos in Japan, een plaats waar mensen naar toe gaan om zelfmoord te plegen.De release staat gepland voor januari 2016.

– De eerste teaser trailer voor Insidious Chapter 3 is opgedoken…De film is deze keer geregisseerd en geschreven door Leigh Whannel, de medebedenker van de reeks. Whannel zal naast Angus Sampson, Lin Shaye, Dermot Mulroney en Stefanie Scott een van de hoofdrollen spelen:


– Fox heeft een pilot besteld van de “in werkelijkheid gebaseerde” sci-fi drama-serie met de naam Frankensteinop het oog. De serie wordt losjes gebaseerd op het boek van Mary Shelley. We volgen FBI agent Adam Tramble die eentweede kans krijgt nadat hij weer tot leven wordt gewekt door zijn “scheppers” een niet zo sociale internet miljardair en zijn tweelingzus, een bio-ingenieur. De serie zal worden geschreven/geproduceerd door Rand Ravich, schrijver van o.a. Candyman:Farewell Tio The Flesh en The Astronaut’s Wife.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter