Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Er is een Maniac Cop remake in de maak. Het scenario is geschreven door Ed Brubaker, die vooral bekend is voor zijn werk aan stripverhalen. Zo is hij de bedenker van de Winter Soldier verhaallijn. De remake kwam aan het rollen toen Brubaker een ontmoeting had met Nicolas Winding Refn die nu als producent aan het project is verbonden. Hoewel er al een regisseur is vastgelegd houd men zijn naam nog geheim. Volgens Brubaker is de regisseur een groot liefhebber van de 70’s en 80’s horror, zoals het John Carpenter werk…

* Screen Daily omschrijft The Master Cleanse als een ‘body horror’ met bijtende humor. De film wordt het regiedebuut van Bobby Miller en heeft Chloe Sevigny, Anjelica Huston en Johnny Galecki als hoofdrolspelers. De film gaat over een man met liefdesverdriet die naar een spirituele retraite gaat, maar er al snel achter komt er mee dan alleen gifstoffen en traumatische herinnergingen vrijkomen. MasterFX zal zich bezig houden met ‘creature design’ en andere special effects.

* De film Howl is het best te omschrijven als ‘Weerwolf op een trein’. De film zal worden geregisseerd door Paul Hyett (The Seasoning House), de man die ook verantwoordelijk was voor de effecten van o.a. The Descent en Doomsday. Op dit moment is men in Londen druk bezig met het bouwen van de set, dus verwacht binnenkort ook castingnieuws.

* Het korte verhaal Pay The Ghost van Tim Lebbon krijgt een verfilming. Et verhaal begint op Halloweenavond met de mysterieuze ontvoering van de jonge zoon van een koppel. Een jaar later voelt men zijn aanwezigheid op angsaanjagende manieren. Een reeks gruwelijke aanwijzingen zorgen ervoro dat het koppel op zoektocht door New York gaat waarbij men geheimen ontdekt, maar oko stuit op een wraakzuhctige geest. Een van de hoofdrollen zal worden ingevuld door Nicolas Cage (zie foto). Een startdatum is nog niet bekend.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter