Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De Amerikaanse release van The Conjuring 2 is vastgezet voor 10 juni 2016. In de film zullen we een andere zaak van Ed en Lorraine Warren volgen, wederom gespeeld door Patrick Wilson en Vera Farminga. De broers Chad en Carey Hayes zullen net als bij het eerste deel ook nu weer het scenario schrijven. Zoals we eerder al hebben gemeld zal James Wan de regie voeren.

– Sam Raimi’s Ghost House Pictures gaat weer samen werken met Fede Alvarez (Evil Dead). Deze keer betreft het een horror-thriller getiteld A Man In The Dark. In deze film volgen we drie tieners die nog ene laatste inbraak willen plegen. Ze kiezen voor een blinde man die miljoenen dollar in huis zou hebben. Echter blijkt de man een regelrechte psychopaat met enkele heel duistere geheimen… Een start of release datum is helaas niet bekend gemaakt.

– Epic Pictures Group heeft plannen bekend gemaakt om een nieuwe ‘halloween’ georienteerde anthology film te maken. De film, die Tales Of Halloween moet gaan heten, zal bestaan uit 11 korte segmenten die geregisseerd zullen worden door o.a. Darren Bousman, Neil Marshall, Adam Gierasch, Mike Mendez, Paul Solet, Ryan Schifrin en Dave Parker. De film is momenteel in pre-productie, de daadwerkelijk opnames zullen ergens in november starten.

– En weer een boek dat wordt verfilmd als tv-serie. Deze keer betreft het Zoo van James Paterson. De serie die volgend jaar zomer op CBS te zien zal zijn gaat over Jackson Oz, een bioloog die safari’s geeft in Afrika. Daar begint hij vreemd gedrag bij de dieren te zien die steeds meer mensen aanvallen en samen lijken te werken. Al snel is hij bezig met een race tegen de klok om het mysterie op te lossen als ook over de rest van de wereld de mensen worden aangevollen door dieren. De regie is in handen van Brad Anderson (Session 9) en de hoofdrol zal worden gespeeld door James Wolk (Mad Men).

– Na een afwezigheid van 12 jaar keert regisseur Jaume Balagueró ([Rec]4: Apocalypse) terug naar Engelstalige films met zijn nieuwste project Muse. In de film volgens we een politieagent die na de dood van zijn vriendin weer gaat werken. Echter heeft hij last van een terugkomende nachtmerrie waarin een vrouw op brutale wijze wordt vermoord. Eenmaal weer aan het werk wordt de nachtnmerrie echter werkelijkheid. De vrouw uit zijn nachtmerrie wordt op dezelfde manier dood gevonden. De film wordt gepromoot tijdens de American Film Market.

– In december beginnen de opnames van The Fiancé, een film met o.a. Stacy Keagan (Fetish Factory), Mark Allen Michaels and Douglas Tait (Grimm). Als een mooie aanstaande bruid gebeten door Big Foot wordt ze een brute natuurkracht die niet alleen haar verloving wil (ver)breken.. maar ook haar verloofde. De film zal worden geregisseerd (en is geschreven) door Mark Allen Michaels.

– Lionsgate slaat de handen ineen met Vertigo Entertainment voor Pentacle, een origineel idee van Ian Fried, een schrijver die genoemd werd op de Black List, een lijst met de beste ongeproduceerde films. De details rondom Pentacle zijn onbekend, maar het zou gaan om een duistere “Amblin”-achtige thriller die zich afspeelt in de wereld van magie. Over het algemeen wordt een pentacle, een amulet/talisman voorzien van een pentagram met een cirkel eromheen, in verband gebracht met hekserij… Zodra er meer details naar buiten komen laten we het jullie uiteraard weten.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter