Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Op 9 juni 2017 zal World War Z 2 in de bioscoop gaan draaien. Het vervolg op de zombiefilm met Brad Pitt zal worden geregisseerd door Juan Antonio Bayona (El Orfanato), naar aanleiding van een script van Steven Knight (Locke). Pitt keert weer terug als VN-medewerker Gerry Lane en zal de film produceren via zijn maatschappij Plan B.

* Nog meer release nieuws, deze keer van Blumhouse. De lang verwachte film Amityville: The Awakening zal 15 april 2016 in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. De regie was in handen van Franck Khalfoun (Maniac). Op 19 februari 2016 zien we echter al Viral van het duo Henry Joost & Ariel Schulman (Paranormal Activity 3) in de bioscoop.

* De stripreeks Empire Of The Dead komt naar de televisie. De strip is een samenwerking tussen Marvel en niemand minder dan George A. Romereo. Romereo zal samen met zakenpartner Peter Grunwald het scenario schrijven voor productiehuis Demarest. In de reeks zien we hoe de zombie niet alleen slimmer worden, maar het ook nog moeten opnemen tegen vampiers. Wanneer en bij welke zender de serie te zien zal zijn is nog onbekend.

* Melonie Diaz, John Gallagher Jr. en Tony Goldwyn zijn gecast in de film The Belko Experiment van regisseur Greg Mclean (Wolf Creek). De film is geschreven/geproduceerd door James Gunn (Guardians Of The Galaxyv) en gaat over het Amerikaans bedrijf Belko in Zuid-Amerika. ’s Ochtends wordt het kantoor op mysterieuze wijzen afgesloten en worden de medewerkers aangespoord om elkaar te vermoorden. Al snel komt de ware aard van iedere medewerker bovendrijven…

* Sony Pictures heeft de Oscar winnende schrijver Craig Borten (Dallas Buyers Club) gestrik voor het scenario van Inherit The Earth, een verfliming van de door IDW uitgegeven strip “Zombies Vs. Robots”. De film, die geregisseerd zal worden door Andrew Adamson (Chronicles Of Narnia), gaat over een groep robots die slechts één missie heeft: Het beschermen en klonen van de laatst levende baby in een wereld die overspoeld is door zombies. Inherit The Earth is een co-productie tussen Sony, Platinum Dunes, IDW en Circle Of Confusion.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter