Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Gisteren, op Halloween, werd bekend gemaakt dat John Carpenter de regie voeren over Darkchylde, een verfilming van de comic over Ariel Chylde, een tienermeisje dat veranderd in de wezens uit haar nachtmerries. Vervolgens moet ze haar dorp proberen te redden van de kwade krachten die ze zelf heeft bevrijd. Een van de medeproducers is Randy Queen, de bedenker van de strip. De effecten zullen worden verzorgd door Weta, het special effects bedrijf van Peter Jackson. Hierboven de eerste teaserposter…

– Nu Paltinum Dunes de rechten heeft verloren aan Twisted Pictures komt die laatste maatschappij met een nieuwe Texas Chainsaw Massacre film. Deze reboot zal zich volgens geruchten 35 jaar later afspelen als een familielid terugkeert naar de plek waar de slachting heeft plaatsgevonden, en ook het kannibalisme zal weer een grotere rol gaan spelen. Het script zal worden geschreven door Adam Marcus (regisseur Jason Goes To Hell).

– Twentieth Century Fox heeft 22 juni 2012 als voorlopige releasedatum gepland van Abraham Lincoln: Va,pire Hunter. De film is gebaseerd op het boek van Seth Grahame-Smith die zelf oook het scenario heeft geschreven. De regie is in handen van Timur Bekmambtov terwijl Tim Burton de film zal produceren.

– Net voor het weekend kwam het nieuws dat er een lange filmversie zou komen van Michael Jackson’s Thriller, geregisseerd door Kenny Ortega (This Is It). Ortega heeft inmiddels gereageerd dat er inderdaad plannen zijn, maar dat die nog in een erg vroeg stadium bevinden en dat het het te vroeg bekend werd gemaakt. De erven hebben namelijk nog geen groen licht gegeven en dat heeft men netuurlkijk wel nodig.

– Via De Nachtvlinders hebben we vernomen dat de tv-serie The Walking Dead voorlopig niet in de Benelux te zien zal zijn, wil in 120 andere landen…The Walking Dead is de tv-serie van Frank Darbont die is gebaseerd op de gelijknamige strip. Over een eventuele dvd/blu-ray release is ook nog niet bekend. De serie maakte gisteren zijn debuut op de Amerikaanse tv met veel lovende kritieken.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter