Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– En de geruchten over een nieuwe regisseur voor Pride And Prejudice And Zombies volgen elkaar snel op. Gisteren werd gemeld dat Christopher Smith (Black Death, Creep) in de running zou zijn, nu weten diverse sites te melden dat Graig Gillespie nu in gesprek is met filmaatschappij Lionsgate. Gillespie regisseerde onlangs nog de remake van Fright Night die later dit jaar in de bioscoop moet verschijnen.

– De producenten van Rosewood Lane hebben laten weten dat Rose McGowan (zie foto, Planet Terror, Scream) te zien zal zijn als een radio-psychiater die terugkeert naar haar geboortedorp en in een dodelijk kat-en-muis-spelletje terecht komt met een mysterieuze krantenjongen. McGowan vervangt Gina Philips die lange tijd aan de film was verbonden. De regie is wel nog steeds in handen van Victor Salva (Jeepers Creepers). De film zal worden gepresenteerd tijdens de European Film Market in Berlijn.

– Het lijkt erop dat dat Jack de volgende film wordt van regisseur Brad Anderson (Session 9). De film gaat over een seriemoordernaar die betrokken raakt bij een ongeluk en zijn geheugen verliest. Zijn fysiotherapeute wordt verliefd op hem op het moment dat hij zijn geheugen en moordadige neigen terugkrijgt. Volgense Anderson heeft de film een “Hitchcock-suspense” sfeertje. Ook liet hij weten dat Samual L. Jackson en Leiv Schreiber aan boord zijn en dat men nu op zoek is naar een actrice waarvan de geldschieters gelukkig worden.

– Het lijkt erop dat productiemaatschappij Gold Circle Films hernieuwde interesse heeft in een remake van Silk (aka Gui Si), een Thaise horrorfilm. Ze zouden nu actief zoeken naar scenario-schrijvers. Een team wetenschappers heeft met behulp van hun nieuwe uitvinding, een zogenoemde Menger spons, de energie van een kindergeest gevangen. Het kind, dat geïsoleerd in een eenzaam huis verblijft, vormt woorden met zijn lippen, maar niemand begrijpt wat het wil zeggen. Daarom vraagt het team een geheim agent die kan liplezen om hulp…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter