Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De heren achter Omega hebben laten weten dat niemand dan Nelly Frijda een rol in hun film heeft. Ze hebben nog twee bekende acteurs weten te strikken, maar die namen worden nog geheim gehouden. Omega is de eerste lange speelfilm van Limax Film Productions, de nieuw naam voor VET-TV (Harteloos, Amicus Mortis). Frijda, die een medium zal spelen, was ook aanwezig bij de onthulling van de poster.

– Acteur Jeffrey Dean Morgan (Watchmen,Supernatural) zal een rol spelen in Dibbuk Box, de door Sam Raimi geproduceerde film die losjes is gebaseerd op ware feiten: Een meisje koopt een antieke doos en begint vreemd gedrag te vertonen. De regie is in handen van Ole Bornedal (The Substitue). De film moet dit jaar met oktober in de V.S. al te zien zijn.

– Schrijver Christopher Landon is bezig met een script getiteld Wake. Het verhaal gaat over een tiener die aan een zeldzame vorm van narcalepsy. Als ze in de buurt is van iemand die slaapt, dan raakt ze bewusteloos en komt ze in zijn/haar droom terecht. Voor de hoofdrol heeft men Miley Cyrus op het oog die haar “Hannah Montana” imago kwijt wil.

– Shane Black, schrijver van o.a. Lethal Weapon en Monster Squad en regisseur van o.a. Kiss Kiss Bang Bang, gaat de Amerikaanse remake regisseren van Death Note. In deze versie stuit een student bij toeval op een stuk papier waardoor hij iemand kan vermoorden door simpelweg de naam van iemand erop te schrijven. Het script werd geschreven door Anthony Bagarozzi en Charles Mondry.

– In maart beginnen de opnames van de film Safe House. In de film volgen we een team US Marshals die enkele getuigen moeten beschermen op een onderduikadres. Echter kent het huis een mysterieus en gewelddadig verleden. De film, door een producer omschreven als Assault On Precinct 13 meets The Thing zal worden geregisseerd door Simon Hunter (The Mutant Chronicles) terwijl Lena Heady en genre-veteraan Michael Ironside in de film te zien zijn.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter