Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De Zweedse heren achter Shelter, Mans Marlind en Bjorn Stein. zijn door Screen Gems vastgelegd voor de regie van Underworld 4. De startdatum staat gepland voro maart 2011 en dan zal Kate Beckinsale weer terugkeren als vampier Selene. Helaas is er verder niet veel bekend over deze film.De release staat gepland voor de lente van 2012.

– Universal Pictures heeft The Thing van hun V.S. releaselijst gehaald. Meestal betekend dit niet veel goeds, ondanks dat men zegt dat het gaat op extra opnames. De film zou eigenlijk 29 april 2011 in de Amerikaanse bioscopen gaan draaien. De Nederlandse release (5 mei) zal waarschijnlijk ook worden verplaatst. The Thing wordt geregisseerd door de Nederlander Matthijs van Heijningen Jr.

– Robin Hardy. Misschien dat die naam niet veel mensen iets zegt, maar dat is de regisseur van de originele The Wicker Man (niet die afgrijselijk Nic Cage remake). Hij heeft nu een vervolg/”companion-piece” gemaakt in de vorm van The Wicker Tree. In de hoofdrollen zien we o.a. Graham McTavish, Brittania Nichol, Henry Garrett, Honeysuckle Weeks, Jacqueline Leonard en Christopher Lee! De film zal in het voorjaar in de Engelse bioscopen gaan draaien. Over een Nederlandse release, bios of dtd, is niets bekend.

– Helaas heeft Michael Biehn (Aliens) zich moeten terugtrekken voor een rol in Chromeskull: Laid To Rest 2. Hij heeft namelijk een regisseursrol aangenomen. Hij zal echter worden vervangen door Owain Yeoman, die vooral bekend is uit de tv-serie The Mentalist. Hij zal in dit vervolg te zien zijn naast de terugkerende Thomas Dekker en Nick Principe (als Chromeskull). Het verhaal wordt door regisseur Rob Hall stilgehouden.

– Ook genre-ster Doug Jones (o.a. Hellboy-films, ) zal te zien zijn in John Dies At The End, de nieuwe film van Don Coscarelli. In de film zien we hoe een nieuwe drug ervoor zorgt dat mensen door tijd en ruimte reizen, maar enkelen die terugkomen zijn echter niet meer menselijk. Het is aan twee mislukte tieners om de wereld van de ondergang te redden. De rest van de cast bestaat uit Angus Scrimm, Paul Giamatti, Clancy Brown, Chase Williamson, Rob Mayes, Glynn Turman en Daniel Roebuck.

– Het is officieel: Mike White (Year Of The Dog) gaat Pride And Prejudice And Zombies regisseren. Natalie Portman zal de film alleen maar produceren terwijl nu Scarlett Johansson en Bradley Cooper worden genoemd als voornaamste kandidate voor de hoofdrollen.

– We hebben stiekem gehoopt dat ie van de baan was, maar de Amerikaanse remake van Martyrs heeft in de vorm van Daniel Stamm een regisseur gekregen. Stamm is momenteel “hot” dankzij zijn hit The Last Exorcism. Stamm wilde kwijt dat hij het nihilistische, donkere sfeertje wil behouden, maar toch een vleugje hoop wil toevoegen…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter