Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Producent Brad Fuller heeft schijnbaar via een tweet naar een fan laten weten dat Friday The 13th 2 dood is: “zal niet gaan gebeuren”. Waarom precies heeft hij niet aangegeven, maar de reboot heeft Platinum Dunes meer dan 100 miljoen dollar opgeleverd… We blijven dit toch wel vreemde nieuws volgen!

– Komende zomer beginnen in New Mexico de opnames van Ninety, een film over een psychopathische moordenaar die hoopt een nieuw record te vestigen door 90 moorden te plegen. De regie is in handen van Darren Lynn Bousman (Saw II-IV). De film zal worden opgenomen in 2D en later naar 3D worden omgezet.

– Regisseur David Hackl (Saw V) gaat het boek The Butcher Bride van Vince Churchill verfilmen. De film begint dertig jaar geleden toen een vrouw ernstig in de war raakte door een kleinerende aanval en veranderde in een massamoordenaar in een bloeddoordrenkte trouwjurk van haar rivale. En wie in de huidige tijd het Silas-huis betreed krijgt te maken met een bloeddorstige geest die haar perverse honger wil stillen. Een releasedatum is nog niet bekend.

– Hoewel Catherine Hardwicke Twilight regisseerde heb ik wel interesse in haar nieuwe film Girl With the Red Riding Hood, een gothische horrorversie van ‘Roodkapje’ waarin een dorpje in de middeleeuwen wordt aangevallen door een weerwolf. De hoofdrol zal worden gespeeld door Amanda Seyfried (Jennifer’s Body) terwijl ook Shiloh Fernandez een rol heeft bemachtigd. De film is ondergebracht bij Warner Bros.

– De film van regisseur James Wan (Saw, Dead Silence) die eerder bekend stond als The Further heeft nu een nieuwe naar: Insidious. Ook is bekend gemaakt dat Patrick Wilson (Watchmen en Rose Byrne (28 Weeks Later) de hoofdrollen zullen spelen. De film betreft een “spookhuisverhaal met een twist”. De werktitel van de film is overigens The Astral. Het script is geschreven door Leigh Wannel (Saw)

– En weer een nieuwe uiting in het subgenre Nazi Zombies: A Chance In Hell gaat over een groep amerikaanse soldaten die in 1944 op een geheime Nazi onderzoekscentrum stuiten en vervolgens het moeten opnemen tegen bloeddorstige wezens. Klinkt allemaal erg standaard, maar dat is het niet volgens regisseur Tony Wash (It’s My Party And I’ll Die If I Want To).

– Hier in Nederland moet The Human Centipede (First Sequence) officieel nog uitkomen, maar inmiddels is de Nederlandse regisseur Tom Six (I Love Dries) klaar met de casting voor The Human Centipede II (Full Sequence). Six begint in juni met de opnames in London. Hij hoopt de film eind dit jaar uit te brengen. Wanneer we de derde film uit de trilogie kunnen verwachten is onbekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter