Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Regisseur Don Coscarelli (Phantasm-reeks) zijn nieuwste film zal John Dies At The End worden. Er gaan geruchten dat de opnames er al opzitten, maar dat is nog niet bevestigd. In de film volgen we twee twintigers die onder invloed zijn vana ene nieuwe drug waardoor mensen bovennatuurlijke trekjes krijgen en door dimensies kunnen reizen. In bijrollen zien we o.a. Paul Giamatti, Clancy Brown en Angus Scrimm. Een eerste foto is hierboven te zien.

– Meldden we eerder deze week dat Christian E. Christiansen de regie op zich zou nemen van de Hellraiser remake, nu is door verschillende Amerikaanse sites bevestigd (en Todd Farmer zelf via Facebook) dat het team van regisseur Patrick Lussier en schrijver Todd Farmer is vastgelegd voor de hervertelling. De heren werkten eerder samen aan de 3 dimensionale remake van My Bloody Valentine en de komende bovennatuurlijke thriller Drive Angry 3D.

– En weer nieuwe geruchten over een potentieel regie-project van Sam Raimi. Deze keer wordt hij genoemd in verband met de remake van Day Of The Triffids. Mandat Pictures heeft de rechten bemachtigd en Raimi’s productiemaatschappij Ghosthouse Pictures zal de film gaan produceren. Het verhaal gaat over genetisch gemanipuleerde planten die de wereld proberen over te nemen nadat bijna de hele mensheid blind is gworden door een meteoren-regen.

– Volgens Production Weekly zullen einde november 2 weken lang reshoots plaatsvinden voor Dream House, de nieuwe horror/thriller van Jim Sheridan. Het is onduidelijk waarom er nieuw materiaal wordt geschoten, maar meestal is dat geen goed teken. In de hoofdrollen zien we o.a. Daniel Craig, Naomi Watts (below), Rachel Weisz en Elias Koteas. De film gaat over een gezin dat verhuisd en erachter komt dat het huis het toneel was van een moordpartij op de vorige familie.

– Na jaren in ontwikkelings hel lijkt het erop dat Dibbuk Box eindelijk gemaakt gata worden. Ghosthouse Pictures heeft Ole Bornedal (The Substitute) vastgelegd voor de regie. De film is losjes gebaseerd op een artikel uit de L.A Times over een echte doos die de diverse eigenaren veel pech bezorgde. De schuld werd gegeven aan een Dibbuk, een kwaadaardige geest uit de Joodse folklore. De opnames beginnen in januari.

– Er zijn contracten getekend tussen ICM en New Comic Llc. over de rechten van de oude Amerikaanse stripmagazines “Eerie” en “Creepy”. Het is de bedoeling om verschillende verhalen uit de magazines te vertalen naar films, tv-series en online-webisodes. Meer nieuws volgt ongetwijfeld.

– Amber Entertainment heeft de rechten gekocht van de strip Stronghold. Deze strip van de Britse uitgeverij 2000 AD gaat over een groep rebellen uit Wales die in de middeleeuwen magie gebruiken om een leger te creeën bestaande uit zombies om het Engelse regime omver te werpen. Een jonge ridder probeert in de chaos de dochter van een vijand te redden. De relatief onbekende Tom Fickling zal het script schrijven.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter