Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– The Weinstein Company heeft laten weten dat Paul Sheer, Ving Rhames én Christopher Lloyd hun personages uit het eerste deel wederom zullen spelen in Piranha 3DD. Tevens werd bekend dat Katrina Bowden (tv’s 30 Rock) een rol heeft weten te bemachtigen in de film.
 
– Het wordt steeds populairder om dingen zo geheim mogelijk te houden. Deze keer gaat het over het script The Watching Hour dat werd geschreven door Carey en Shane van Dyke. Het script werd aangekocht door New Line en wordt omschreven als een “home invasion”-film maar met buitenaardse wezens. Zodra meer bekend laten we het jullie weten!
 
– De cast van de bovennatuurlijke thriller Phantom bestaat uit o.a. Andy Garcia, William Fitchner, Ed Harris en Natascha McElhone. De film gaat over een Russische kapitein van een duikboot die ontdekt dat er iets aanwezig is dat niet alleen het lot van zijn schip kan bepalen, maar ook van de wereld. De film zal worden geregisseerd door Todd Robinson. Men probeert de film in Cannes te verkopen tijdens het komende filmfestival.
 
– Van het boek Ghoul van Brian Keene zal een tv-film verschijnen met Nolan Gould (tv’s Modern Family) en Barry Corbin (No Country For Old Man) in de hoofdrollen. Het boek gaat over een groep jonge vrienden die hun levens riskeren om iemand (of iets?) te stoppen die achter een aantal mysterieuze verdwijningen in hun stad zit. De opnames zijn inmiddels begonnen en vinden plaats in Baton Rouge.
– Het is nu bevestigd: Ook Guy Pearce zal te zien zijn in Prometheus, de nieuwe film van Ridley Scott die raakvlakken heeft met Alien.
 
– De Australische regisseur Jon Hewitt (Acolytes) gaat een experimentele, bloederige horrorfilm maken met de titel Vampyr. In de film gaat Belinda McClory een tv-journaliste spelen die op aangerand/verkracht is en daardoor in een moorddadige gek verandert. De film zal het “rape-revenge” subgenre op zijn kop zetten aldus Hewitt. De daadwerkelijk opnames moeten beginnen, maar er is wel al een promo geschoten voor potentiele geldschieters tijdens het filmfestival in Cannes.
 
– Komende zomer beginnen de opnames van een nog titelloze film van regisseur Scott Derrickson (The Exorcism Of Emily Rose). De film wordt door producent Jason Blum (o.a. Paranormal Activity en Insidious) omschreven als een horrorverhaal met een misdaad in het middelpunt. Namen van acteurs zijn nog niet bekend.
 
Dead Inside wordt omschreven als een mix tussen Scream, Ringu en Final Destination en gaat over een meisje dat een droom krijgt over sterfgevallen van enkele vrienden tijdens een slaappartijtje. Als haar gasten daadwerkelijk doodgaan moet ze proberen te ontdekken of de droom te voorkomen is of juist niet. De regie is in handen van Pearry Teo (Necromentia) en in de hoofdrollen zien we o.a Lala Hensley, Sage Howard, James Lim en Rayne Bidder. Een releasedatum is niet bekend.
 
– Het begint kort dag te worden, maar Paramount Pictures heeft Henry Joost en Ariel Schulman aangenomen om Paranormal Activity 3 te regisseren. Het duo was verantwoordelijk voor de “documentaire” Catfish. Eerder was al bekend geworden dat Christopher Landon (Disturbia) het script voor zijn rekening zou nemen. De release van Paranormal Activity 3 staat gepland voor 21 oktober 2011.
 
– Komiek Jay Baruchel heeft eerder al aangegeven graag een horrorfilm te willen schrijven, en dat lijkt nu waarheid te worden met de stripverfilmingRandom Acts Of Violence waarvoor hij samen met zijn schrijfpartner Jesse Chabot het script zal schrijven. In de strip zien we hoe twee tekenaars success hebben met hun horrorkarakter “Slasherman”, maar als er lijken opduiken wordt het duidelijk dat hun creatie een eigen leven is gaan leiden… We houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
 
– De vrij onbekende acteur Sam Claflin gaat de hoofdrol spelen in The Seventh Son, een exorcisme thriller van Warner Bros. De film gaat over Tom Ward, een jongeman die in de 1700’s leert hoe hij o.a. geesten moet uitdrijven en heksen kan vangen. De problemen beginnen echter als hij per ongeluk de meest kwaadaardige heks van de wereld bevrijdt. De cast bestaat verder uit Jeff Bridges en Julianne Moore.
 
– De Britse horrorcomedy Strippers Vs. Werwolves heeft in Lucy Pinder een nieuw castlid gevonden. De Engelse schoonheid zal echter geen stripper spelen, maar een vampier. In de film wordteen weerwolfbaas per ongeluk gedood in een stripclub. De strippers worden al snel belaagd door een bloeddorstige meute weerwolven die wraak willen nemen. De opnames beginnen 16 mei onder leidng van regisseur Jon Glendening. Naast Pinder zien we o.a. Barbara Nedeljekova, Billy Murray en Sarah Douglas.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter